Συνεργασία με την Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών Wind

Η WIND Ελλάς είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Έχοντας επενδύσει τα τελευταία πέντε χρόνια €500εκ. για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου της διαθέτει σήμερα ένα υπερσύγχρονο, ενιαίο δίκτυο Κινητής, Σταθερής & Internet, προσφέροντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες με κύρια χαρακτηριστικά την απλότητα, την αξιοπιστία και την ευελιξία. Οι επενδύσεις της WIND στρέφονται πλέον αποκλειστικά στα δίκτυα νέας γενιάς τόσο στην κινητή όσο και σταθερή τηλεφωνία, με υποδομές υπερ- υψηλών ταχυτήτων (4G, 4G+ και οπτικές ίνες ως τον τελικό χρήστη) καθώς και στην παροχή περιεχομένου ώστε οι συνδρομητές της να απολαμβάνουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία επικοινωνίας και ψυχαγωγίας.

Η WIND Ελλάς ξεχωρίζει επιπλέον για την κοινωνική προσφορά της, υλοποιώντας τη στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας «Στην Πράξη», με δράσεις που επικεντρώνονται στους άξονες Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα, Περιβάλλον και Κοινωνία.

Πόσα yellows κερδίζεις;

  • 10 yellows για κάθε 1€ αγορών με όλες τις κάρτες*
  • 1 yellow για κάθε 1€ πληρωμής λογαριασμού, online συναλλαγής και ανανέωσης χρόνου ομιλίας (αερόχρονος) με πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα
  • 1 yellow για κάθε 2€ πληρωμής λογαριασμού, online συναλλαγής και ανανέωσης χρόνου ομιλίας (αερόχρονος) με χρεωστική κάρτα

Στα καταστήματα Wind με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.


NEO!
Κέρδισε Χ40 yellows από 16/02 έως και 28/02
Κάνε τις αγορές σου στα καταστήματα WIND με όλες τις κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.
Εξαιρούνται οι online συναλλαγές, η αγορά αερόχρονου καθώς και οι συναλλαγές που αφορούν εξόφληση Λογαριασμών.

*Εξαιρούνται οι συναλλαγές που αφορούν εξόφληση λογαριασμών: 1 yellow για κάθε 1€ πληρωμής με πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα ή για κάθε 2€ πληρωμής με χρεωστική κάρτα.

Πώς εξαργυρώνεις yellows;
Υπολόγισε τώρα, πόσα χρήματα μπορείς να εξοικονομήσεις, εξαργυρώνοντας yellows!
Καταχώρηση yellows