Όροι & Προϋποθέσεις

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά για κάθε Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού, ξεκινώντας από το Σάββατο 12/06/2021 έως και την Κυριακή 29/08/2021, για αγορές που θα πραγματοποιηθούν στο κατάστημα Kylix ή στο www.kylix.gr.

Κέρδος σε yellows:

Α. Για αγορές με πιστωτική ή/και προπληρωμένη κάρτα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, το κέρδος αντιστοιχεί σε 10 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής.

Β. Για αγορές με χρεωστική κάρτα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, το κέρδος αντιστοιχεί σε 4 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής.

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και το ποσό να εξοφληθεί με χρήση κάρτας, πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

Διαφορετικά, το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

Απόδοση yellows:

η καταχώρηση των yellows, στον λογαριασμό του Μέλους, θα γίνει έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.