Όροι & Προϋποθέσεις

Η ενέργεια ισχύει από 01/06/2020 έως και 13/06/2020 για αγορές Smartphones, Tablets & Αξεσουάρ, συνολικής αξίας 200€ και άνω, από τα συνεργαζόμενα φυσικά καταστήματα της WIND.

Εξαιρούνται οι ανανεώσεις χρόνου ομιλίας, οι αγορές συμβολαίων καρτοκινητής, οι online συναλλαγές και οι πληρωμές λογαριασμών.

Κέρδος σε yellows:

Α. Για αγορές αξίας από 200€ έως 699,99€, το κέρδος αντιστοιχεί σε 50 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής, με χρήση κάρτας της Τράπεζας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

Β. Για αγορές αξίας από 700€ και άνω, το κέρδος αντιστοιχεί σε 100 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής, με χρήση κάρτας της Τράπεζας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

Απόδοση yellows:

η καταχώρηση των yellows, στον λογαριασμό του Μέλους, σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, θα γίνει έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και εξ’ ολοκλήρου με χρήση μίας κάρτας, πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης, της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα. Διαφορετικά, το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.