Όροι & Προϋποθέσεις

Η ενέργεια ισχύει από 20/11/2020 έως και 20/12/2020 για αγορά πετρελαίου θέρμανσης, αξίας από 500€ και άνω, για τα Μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, που θα επισκεφθούν ένα από τα επιλεγμένα πρατήρια της Shell ή θα καλέσουν στο 18330.

Κέρδος σε yellows

Α. Για αγορές με πιστωτική ή/και προπληρωμένη κάρτα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, το κέρδος αντιστοιχεί σε 25 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής.

Β. Για αγορές με χρεωστική κάρτα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, το κέρδος αντιστοιχεί σε 15 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής.

Απόδοση yellows

Η καταχώρηση των yellows στον λογαριασμό του Μέλους, σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, θα γίνει έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση εταιρικής κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος Επιβράβευσης, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και το ποσό να εξοφληθεί εξ’ ολοκλήρου με χρήση μίας κάρτας, χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα. Διαφορετικά, το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με εταιρικές κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.