Πρόγραμμα DRIVE ON της Car ‘n Motion: Κέρδισε 30% σε yellows!


Με το DRIVE ON δε θα βρεθείς ΠΟΤΕ χωρίς αυτοκίνητο!

Το Πρόγραμμα DRIVE ON, είναι πρόγραμμα παροχής ΔΩΡΕΑΝ αυτοκινήτου αντικατάστασης σε περίπτωση Ατυχήματος / Φυσικών Φαινομένων / Κλοπής και παρέχεται αποκλειστικά από την εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Car ’n Motion. Απόκτησέ το σήμερα ΜΟΝΟ με 36€ / έτος και κέρδισε το 30% της αξίας της συναλλαγής σου σε yellows!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς από 14/01 έως και 31/03/2022 το www.carnmotion.gr/driveon και να αποκτήσεις online το Πρόγραμμα DRIVE ON, με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης!

Με το DRIVE ON της Car ’n Motion, εξασφαλίζεις όχημα αντικατάστασης για έως και 60 ημέρες σε περίπτωση κλοπής και έως 45 ημέρες σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ή καταστροφής του οχήματός σου από φυσικά φαινόμενα!

Όροι & Προϋποθέσεις

Πού ισχύει η ενέργεια;

Αποκλειστικά στο www.carnmotion.gr/driveon.


Πότε ισχύει η ενέργεια;

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά από 14/01/2022 έως και 31/03/2022.


Για ποιες κάρτες ισχύει;

Για όλες τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.


Τι κερδίζεις;

150 yellows (30% σε yellows) για κάθε 1€ συναλλαγής, με κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.


Τι αγοράζεις;

Το Πρόγραμμα DRIVE ON, της Car ’n Motion, του οποίου η αξία ανέρχεται σε 36€ τον χρόνο.


Πότε θα πάρεις τα
yellows της ενέργειας;

H καταχώρηση των yellows στον λογαριασμό του Μέλους θα γίνει έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.


Γενικοί Όροι

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και το ποσό να εξοφληθεί με χρήση κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.