Όροι & Προϋποθέσεις

Η ενέργεια ισχύει από 07/06/2021 έως και 25/06/2021  για αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από τα κεντρικά γραφεία της Aegean Speed Lines (Λεωφ. Βουλιαγμένης 85 Γλυφάδα) & το www.aegeanspeedlines.gr.

Το κέρδος αντιστοιχεί σε 100 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής, με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Η κράτηση των εισιτηρίων μπορεί να αφορά οποιαδήποτε χρονική περίοδο εκτελούνται δρομολόγια της Aegean Speed Lines στις Δυτικές Κυκλάδες από το λιμάνι του Πειραιά προς Σίφνο, Σέριφο, Μήλο & Πάρο, ή/και επιστροφή.

Η προσφορά δεν ισχύει για αγορά εισιτηρίων μέσω άλλων φορέων  (τουριστικών πρακτορείων, online site κρατήσεων κτλ.) με τα πλοία της Aegean Speed Lines.

Το σύνολο των yellows θα καταχωρηθεί στον λογαριασμό του Μέλους έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

Η συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και εξ’ ολοκλήρου με χρήση κάρτας, πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

Διαφορετικά, το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη Συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.