Συνεργασία με τα Δερματολογικά Κέντρα City Med του Ομίλου Affidea

Τα City Med είναι πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής, Ιατρικής Αισθητικής και των Laser. Στα City Med εφαρμόζουμε μια «ολιστική» προσέγγιση ομορφιάς, χαρίζοντας υγεία αλλά και εντυπωσιακά αποτελέσματα στους πελάτες μας. Το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό μας αποτελείται από Δερματολόγους - Αφροδισιολόγους, Πλαστικούς χειρουργούς, Κλινικούς Βιοπαθολόγους, Βιολόγους και Αισθητικούς από τον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής. Οι υπηρεσίες μας είναι οι: Κλινική Δερματολογία – Αφροδισιολογία, Πλαστική Χειρουργική, Ιατρική Αισθητική – Κοσμετολογία, Επεμβατική Δερματολογία, Υπηρεσίες Αισθητικής & Αποτρίχωση Laser.

Συλλογή yellows

Μπορείς να κερδίσεις yellows με τις αγορές και τις συναλλαγές σου στα συνεργαζόμενα Δερματολογικά Κέντρα City Med του Ομίλου Affidea, με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Για κάθε 1€ συναλλαγής:
Με τις Πιστωτικές κάρτες
x5 yellows
Με τις Προπληρωμένες κάρτες
x5 yellows
Με τις Χρεωστικές κάρτες
x2 yellows

Εξαργύρωση yellows

Στα POS των Δερματολογικών Κέντρων City Med του Ομίλου Affidea

Κάνοντας τις συναλλαγές σου, με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, εξαργυρώνεις το σύνολο ή μέρος των yellows που έχεις κερδίσει.

Σημαντικές πληροφορίες :
  • Δες τις κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Υπολογιστής yellows

Υπολόγισε τώρα, πόσα χρήματα μπορείς να εξοικονομήσεις, εξαργυρώνοντας yellows!
ΠΟΣΟ

Συνεργαζόμενα καταστήματα:

Δες εδώ τα συνεργαζόμενα Δερματολογικά Κέντρα City Med του Ομίλου Affidea