Όροι και προϋποθέσεις


Η ενέργεια ισχύει από 05/11/2021 έως και 06/12/2021 για αγορά πετρελαίου θέρμανσης, αξίας από 500€ και άνω, για τα Μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, που θα επισκεφθούν ένα από τα επιλεγμένα πρατήρια της Shell ή θα καλέσουν στο 18330*.

*Για κλήσεις από σταθερό δίκτυο ΟΤΕ, η χρέωση είναι αστική. Για τα άλλα δίκτυα σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του αντίστοιχου παρόχου σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας.

Κέρδος σε yellows

Α. Για αγορές με πιστωτική ή/και προπληρωμένη κάρτα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, το κέρδος αντιστοιχεί σε 30 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής.

Β. Για αγορές με χρεωστική κάρτα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, το κέρδος αντιστοιχεί σε 15 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής.

Απόδοση yellows

Η καταχώρηση των yellows στον λογαριασμό του Μέλους, θα γίνει έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και όλο το ποσό να εξοφληθεί με χρήση μίας κάρτας, πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης, της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Διαφορετικά, το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.