piraeus bank

Αυτές τις γιορτές, τα δώρα... σού φέρνουν περισσότερα yellows!

Όσο διαφορετικές και αν είναι οι φετινές γιορτές, το yellow είναι εδώ για να μεταφέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων με 50.000 yellows σε 50 τυχερούς κάθε μέρα!
Και αυτές τις γιορτές, κάνε ό,τι δώρα έκανες πάντα και κέρδισε όπως δεν κέρδισες ποτέ!

Το yellow, σε προσκαλεί να ανακαλύψεις και να απολαύσεις τη λάμψη, το άρωμα και τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τις αγορές σου τόσο για το γιορτινό τραπέζι όσο και για τα δώρα σου, και να μπεις στις καθημερινές κληρώσεις για 50.000 yellows σε 50 τυχερούς!

Είναι πολύ απλό και εύκολο:

  • πραγματοποίησε τις γιορτινές σου αγορές online ή σε καταστήματα, από 14/12/2020 μέχρι και 03/01/2021,
  • χρησιμοποίησε κατά την πληρωμή σου πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης…

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Και αν θες ακόμα περισσότερα, σού έχουμε ένα extra smart tip:

Προτίμησε για τις γιορτινές σου αγορές τους Συνεργάτες του Προγράμματος, γιατί τα συνδυάζουν όλα! Έχουν προτάσεις και λύσεις για κάθε σου αγορά, είτε θες να τις πραγματοποιήσεις online είτε σε κατάστημα.

Ό,τι και αν επιλέξεις κερδίζεις έως και x10 yellows και ακόμα περισσότερα με τις τρέχουσες προσφορές.

Οι επιλογές σου είναι τόσες πολλές στους Συνεργάτες του Προγράμματος που, πραγματικά, καλύπτουν κάθε ανάγκη. Ψώνια για το γιορτινό τραπέζι, παιχνίδια για τα παιδιά, επώνυμα brands σε ένδυση και υπόδηση, προϊόντα τεχνολογίας, βιβλία, είδη σπιτιού, καύσιμα για τις ανάγκες μετακίνησης και ό,τι βάλει ο νους σου, σε περιμένει στους Συνεργάτες του Προγράμματος yellow!

Μη χάνεις στιγμή, ζήσε τη μαγεία των Χριστουγέννων με τα yellows!