piraeus bank

Gaming & Πολλά yellows με τη Νέα Υπηρεσία της winbank

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη νέα υπηρεσία της winbank «Ψυχαγωγία και Ψηφιακό περιεχόμενο»!

H winbank πρωτοπορεί για μία ακόμα φορά και σου παρουσιάζει την νέα υπηρεσία «Ψυχαγωγία και Ψηφιακό περιεχόμενο», διαθέσιμη τόσο στο web banking, όσο και στην mobile εφαρμογή της winbank. Η καινοτόμα αυτή υπηρεσία θα κάνει το gaming ακόμα πιο συναρπαστικό, αφού τώρα μπορείς να αποκτήσεις τις πιο γνωστές άυλες κάρτες για κονσόλες και online games, μέσα από την ασφάλεια του online banking της Τράπεζας Πειραιώς και με επιβράβευση yellow! Η μόνη προϋπόθεση, φυσικά, είναι να έχεις winbank και να έχεις εγγραφεί στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης! Δες εδώ πώς να εγγραφείς online στη winbank και εδώ πώς να εγγραφείς στο Πρόγραμμα yellow!

Ειδικά από 15 Φεβρουαρίου έως 15 Μαρτίου 2021, με την προσφορά του yellow, αποκτώντας άυλη κάρτα digital content, κερδίζεις έως 1.000 yellows!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Τι είναι όμως αυτή η υπηρεσία; Γιατί να την επιλέξεις; Και το σημαντικότερο, ποια είναι η προσφορά του yellow και πώς θα κερδίσεις yellows;

Όλες οι απαντήσεις βρίσκονται εδώ, στο blog του yellow!

5+1 ερωτήσεις για την νέα υπηρεσία «Ψυχαγωγία και Ψηφιακό περιεχόμενο» της winbank!


1. Τι είναι η νέα υπηρεσία «Ψυχαγωγία και Ψηφιακό περιεχόμενο» της winbank;
Είναι η πρωτοποριακή υπηρεσία πληρωμών της winbank που δημιουργήθηκε για να διευκολύνει τους gamers, αλλά και όσους θέλουν να κάνουν δώρο σε gamers, να αποκτήσουν ψηφιακούς κωδικούς, για τις μεγαλύτερες πλατφόρμες παιχνιδιών και τα πιο γνωστά games.

2.  Γιατί να επιλέξω τη winbank για να αποκτήσω digital content;
Γιατί μέσω του winbank web & mobile, οι συναλλαγές σου γίνονται εύκολα, άμεσα και με τη μέγιστη ασφάλεια. Αποκτάς με ένα κλικ τον ψηφιακό κωδικό που θες από τον καναπέ σου και τον λαμβάνεις απευθείας στο e-mail σου και στο κινητό σου τηλέφωνο! Είναι τόσο απλό, που θα αναρωτηθείς γιατί δεν το έκανες μέχρι σήμερα!

3. Για ποιες κονσόλες μπορώ να αποκτήσω ψηφιακό περιεχόμενο;
Μέχρι στιγμής, η νέα υπηρεσία «Ψυχαγωγία και Ψηφιακό περιεχόμενο» που ανανεώνεται διαρκώς, προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσεις άυλη κάρτα digital content για τις πιο γνωστές κονσόλες και τα πιο περιζήτητα online games και συγκεκριμένα για:

  • SONY (PlayStation)
  • MICROSOFT (Xbox)
  • Twitch
  • BLIZZARD

4. Ποιες κάρτες, ανά πλατφόρμα/παιχνίδι, μπορώ να αποκτήσω;

Sony: Sony PSN digital code (των 20€ και 50€) και Sony PS+ digital code (των 3μηνών – 24,99€ και των 12 μηνών -59,99€)

Microsoft: Microsoft Xbox Giftcard ESD (των 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 50€, 75€)

Twitch: Digital Code (των 15€, 25€, 50€)

Blizzard: Battle.net Digital Code (των 20€, 50€, 100€)


5. Πώς αποκτώ μία άυλη κάρτα ψηφιακού περιεχόμενου από τη winbank;
Γρήγορα, εύκολα και, φυσικά, με ασφάλεια, αφού γίνεται σε περιβάλλον winbank!

Βήμα 1ο
Κάνεις login στη winbank. Επιλέγεις “Νέα Συναλλαγή” αν μπήκες μέσω του mobile app, ή “Αγορές & Αιτήσεις” αν μπήκες στο web banking και από το μενού που ανοίγει, επιλέγεις «Ψυχαγωγία και Ψηφιακό περιεχόμενο».

Βήμα 2ο
Επιλέγεις την εταιρία στην οποία ανήκει το παιχνίδι ή η κονσόλα που σε ενδιαφέρει, και στη συνέχεια τη συγκεκριμένη άυλη κάρτα που θες να αποκτήσεις.

Βήμα 3ο
Ολοκληρώνεις την πληρωμή σου είτε με χρέωση του τραπεζικού σου λογαριασμού, είτε με τη χρήση οποιασδήποτε πιστωτικής ή prepaid κάρτας.

Βήμα 4ο
Με την ολοκλήρωση της πληρωμής* σου, θα σου αποσταλεί αυτόματα ο ηλεκτρονικός κωδικός της κάρτας της επιλογή σου μέσω SMS (στο κινητό που έχεις δηλώσει στη winbank) και email.

Με τη συναλλαγή σου, εφόσον είσαι εγγεγραμμένο Μέλος του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, κερδίζεις έως 1.000 yellows!

* Η αγορά ολοκληρώνεται μέσω της εταιρείας Euronet Card Services ΑΕ Παροχής Υπηρεσιών Πληροφορικής , η οποία ενημερώνεται για την πληρωμή σας άμεσα.

yellow

6. Ποια είναι η προσφορά του yellow και πώς θα κερδίσω yellows;
Το yellow σε προ(σ)καλεί να ανακαλύψεις από 15/02 έως 15/03 τη νέα υπηρεσία της winbank «Ψυχαγωγία και Ψηφιακό περιεχόμενο» και να κερδίσεις 10 yellows για κάθε 1€ αξίας άυλης κάρτας! Ακολούθησε την παραπάνω διαδικασία απόκτησης και πληρωμής και… μπες στο παιχνίδι με πολλά yellows (έως και 1.000 yellows, για να είμαστε ακριβείς)!

Έτοιμος να απολαύσεις και εσύ ατελείωτο gaming και να κερδίσεις yellows; Game mode on!

Αν είσαι gamer ή αν θες να κάνεις το απόλυτο gaming δώρο, τώρα είναι η στιγμή σου να αποκτήσεις ψηφιακούς κωδικούς για τις αγαπημένες σου κονσόλες και online games εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια και να κερδίσεις και μέχρι 1.000 yellows!