piraeus bank

Με το Νέο yellow app Κερδίζεις Περισσότερα και το Πάσχα!

Νέο yellow app! Στο χέρι σου, για να κερδίζεις περισσότερα και το Πάσχα!

Το yellow ετοίμασε  για σένα την πιο yellow πασχαλινή προσφορά  για να κάνεις τα πιο όμορφα δώρα και να γεμίσεις yellows!  

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το νέο yellow app* και  να πραγματοποιήσεις τις πασχαλινές σου αγορές σε φυσικά καταστήματα & e-shops με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης για να κερδίσεις:

  • 20% σε yellows, σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center, στην INTERSPORT & στην MediaMarkt και
  • 2πλάσια yellows, σε επιλεγμένα supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και σε επιλεγμένα πρατήρια SHELL.

Ανακάλυψε εδώ ό,τι θέλεις να μάθεις για το yellow app! 

Ας τα πάρουμε, όμως, με τη σειρά…

1. Πώς θα επωφεληθείς από την Προσφορά;

Για να επωφεληθείς από την yellow Πασχαλινή προσφορά:

  • Κατέβασε την εφαρμογή “yellow” σε iOS ή  Android συσκευή.
  • Πραγματοποίησε το πρώτο σου login με τους προσωπικούς σου κωδικούς winbank και όρισε  quick login, δηλαδή 4ψήφιο ΡΙΝ και, προαιρετικά, το βιομετρικό σου στοιχείο, αν το υποστηρίζει η συσκευή σου.

Σημαντικό!
Θα πρέπει να έχεις κατεβάσει το yellow app και να έχεις κάνει το πρώτο σου login μέχρι και τις 06/05/21. Η προωθητική ενέργεια θα ενεργοποιηθεί από τη στιγμή του 1ου login και θα ισχύει για τις επόμενες αγορές στους Συνεργάτες, έως και 06/05/21, και όχι απολογιστικά για προηγούμενες από τη στιγμή του 1ου login συναλλαγές.

2. Πόσα yellows κερδίζεις & σε ποιους Συνεργάτες;

Κέρδισε 20% της αξίας των συναλλαγών σου σε yellows, δηλαδή 100 yellows για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής:

στα Hondos Center | Για δώρα κάθε είδους, φέτος, επισκέψου το www.hondoscenter.com  ή ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα Hondos Center και βρες  δώρα που ξεχωρίζουν, από καλλυντικά, αξεσουάρ, ρούχα, λευκά είδη μέχρι ό,τι άλλο σκεφτείς για το βαφτιστήρι σου!

στην INSTERSPORT | Για τα παπούτσια, το κλασικό δώρο για το βαφτιστήρι, ό,τι ηλικία κι αν έχει, ένας είναι ο προορισμός: Τα καταστήματα INSTERSPORT και το www.intersport.gr . Όποια και αν είναι η επιλογή σου, σου εγγυόμαστε ένα πλατύ χαμόγελό του!

στην MediaMarkt | Για hi-tech βαφτιστήρια, μπες στο e-shop www.mediamarkt.gr  ή επισκέψου ένα από τα καταστήματα MediaMarkt και θα βρεις ό,τι πιο καινούριο και trendy κυκλοφορεί, από αξεσουάρ, είδη gaming μέχρι και κινητά και λοιπές smart συσκευές.

Κέρδισε 2πλάσια yellows με τις καθημερινές σου αγορές, δηλαδή έως Χ20 yellows για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής:

σε επιλεγμένα Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ | Για το πασχαλινό τραπέζι, αλλά και τα καθημερινά ψώνια του σπιτιού, επίλεξε το www.sklavenitis.gr ή ένα από τα επιλεγμένα supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, για να είσαι διπλά κερδισμένος.

σε επιλεγμένα πρατήρια Shell | Για όλες σου τις μετακινήσεις, ο προορισμός είναι πάντα η Shell, γιατί ξεχωρίζει για την ποιότητα των καυσίμων και των υπηρεσιών της. Κέρδισε διπλάσια yellows με τις συναλλαγές σου σε επιλεγμένα πρατήρια Shell, για τις πασχαλινές σου μετακινήσεις.

Μην ξεχάσεις…

1) Η προσφορά ισχύει για τους Συνεργάτες που αναφερθήκαμε παραπάνω και μόνο με χρήση κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow, είτε είναι πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη.

2) Δες εδώ  τα Καταστήματα των Συνεργατών που συμμετέχουν στην προσφορά και βρίσκονται κοντά σου.

Φέτος, τα δώρα του Πάσχα και οι αγορές για το γιορτινό τραπέζι θα είναι γεμάτες yellows! Κατέβασε το νέο yellow app για να κερδίζεις περισσότερα!