5 τρόποι για να κερδίζεις yellows ενώ… σπουδάζεις!

Είτε είσαι νέος φοιτητής είτε συνεχίζεις τις σπουδές σου, το yellow, το Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Τράπεζας Πειραιώς, σού προτείνει 5 τρόπους για να κερδίζεις yellows, τόσο με τις καθημερινές σου συναλλαγές, όσο και με τις… σημειώσεις σου!

Και φέτος, ειδικά για το διάστημα από τις 03/10/2022 μέχρι τις 03/12/2022, έχουμε ετοιμάσει λύσεις για να μπορείς να κερδίζεις ακόμα περισσότερα yellows και παράλληλα να εστιάζεις σε αυτό που είναι σημαντικό για εσένα: τις σπουδές σου!

Είσαι έτοιμος/η να ανακαλύψεις τα προϊόντα της Τράπεζας Πειραιώς που θα διευκολύνουν τη φοιτητική σου ζωή και ταυτόχρονα θα σε κάνουν να κερδίζεις ακόμα περισσότερα yellows;

#1 - Άνοιξε έναν καταθετικό Λογαριασμό

Η Τράπεζα Πειραιώς σού προσφέρει τη δυνατότητα να ανοίξεις καταθετικό λογαριασμό, για τις καθημερινές σου ανάγκες, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλεις κάποιο αρχικό ποσό κατάθεσης.
Εξόφλησε όλους τους λογαριασμούς σου (π.χ. κινητή τηλεφωνία) μέσω της winbank, την υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής, ή μέσω πάγιων εντολών και κέρδισε 25 yellows για κάθε πληρωμή!

Extra Tip!
…για τον πλήρη έλεγχο των εξόδων σου, μπορείς να παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή όλες τις συναλλαγές σου μέσω του winbank mobile app!

#2 - Απόκτησε μία Χρεωστική κάρτα

Οι χρεωστικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς είναι οι «must have» κάρτες για κάθε φοιτητή!
Το μόνο που χρειάζεσαι, για να αποκτήσεις την δική σου, είναι να διαθέτεις έναν καταθετικό λογαριασμό!
Μάθε όμως και αυτό… χρησιμοποιώντας Πειραιώς Visa ή MasterCard Debit σε κάθε σου συναλλαγή, κερδίζεις yellows! Ειδικά για τις συναλλαγές σου στους Συνεργάτες του Προγράμματος Επιβράβευσης κερδίζεις έως και x5 yellows για κάθε 1€ αγοράς, ενώ μπορείς τη στιγμή της συναλλαγής σου να εξαργυρώσεις μέρος ή σύνολο των yellows που έχεις συγκεντρώσει, για να μειώσεις την τελική τιμή της αγοράς σου! Έξυπνο;

Extra Tip!
Για ταχύτητα και ασφάλεια στις καθημερινές σου συναλλαγές, χρησιμοποίησε τις κάρτες σου μέσω winbank pay, και πραγματοποίησε ανέπαφες πληρωμές σε φυσικά καταστήματα, απλά και μόνο από το smartphone σου!

#3 – Κάνε δική σου την Πιστωτική κάρτα University Visa

Η απόλυτη πιστωτική κάρτα για κάθε σπουδαστή είναι η University Visa της Τράπεζας Πειραιώς!
Γιατί; Γιατί τώρα μπορείς να την εκδόσεις μόνος σου, οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις, ηλεκτρονικά, μέσω της υπηρεσίας winbank web banking & mobile app (e-card) και να την παραλάβεις χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα. Και το καλύτερο;
Ειδικά για το διάστημα από 03/10/2022 έως 03/12/2022, κερδίζεις και 10.000 yellows με την πρώτη συναλλαγή που θα πραγματοποιήσεις με την κάρτα, εφόσον την εκδόσεις μέσω του winbank e-card!*
Επιπλέον, θυμήσου ότι κερδίζεις yellows χρησιμοποιώντας την University Visa σε κάθε σου συναλλαγή. Ειδικά στους Συνεργάτες του Προγράμματος, κερδίζεις έως και x10 yellows, ενώ μπορείς και να εξαργυρώνεις yellows κατά τη συναλλαγή σου με την κάρτα, για να μειώσεις την τελική αξία της αγοράς σου! Μάθε όσα χρειάζεται να ξέρεις για την εξαργύρωση των yellows εδώ!

#4 – Κατέβασε το Check In Class app

To “Check In Class”, είναι η δωρεάν εφαρμογή που δημιούργησε η Τράπεζα Πειραιώς για να υποστηρίξει και να επιβραβεύσει τη συνέπεια στη μάθηση και στη γνώση. Απευθύνεται σε σπουδαστές όλων των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Ιδιωτικών Κολεγίων.
Κατέβασε το Check In Class app, ανέβασε σημειώσεις και κέρδισε Note Points!
Είναι τόσο απλό! Με το “Check In Class” μπορείς να μοιράζεσαι και να ανταλλάσσεις, με τους συμφοιτητές σου, σημειώσεις από τα μαθήματα, να μαζεύεις Note Points και να κερδίζεις 1 yellow για κάθε Note Point που μετατρέπεις. Μη χάνεις στιγμή!

Κατέβασε σήμερα το Check In Class app, κάνε share τα notes & κέρδισε!

#5 - Δάνειο για Γνώσεις και Δεξιότητες

Αν υπάρχει ένα δάνειο ιδανικό για φοιτητές, τότε αυτό είναι το Καταναλωτικό Δάνειο για Γνώσεις και Δεξιότητες της Τράπεζας Πειραιώς.
Δημιουργήθηκε για να σε βοηθήσει να ξεκινήσεις το πρόγραμμα σπουδών που σε ενδιαφέρει, να παρακολουθήσεις εκπαιδευτικά σεμινάρια ή να ασχοληθείς με το αγαπημένο σου χόμπι.
Η Τράπεζα Πειραιώς μπορεί να σε χρηματοδοτήσει για να καλύψεις έως το 100% του κόστους του προγράμματος και σού προσφέρει επιπλέον ρευστότητα για τυχόν έξοδα που μπορεί να προκύψουν, όπως εξοπλισμός και έξοδα εγκατάστασης.
Ειδικά από 03/10/2022 έως 03/12/2022, αν κάνεις αίτημα για το Καταναλωτικό Δάνειο για Γνώσεις και Δεξιότητες, κερδίζεις 15.000 yellows κατά την εκταμίευση, έτοιμα προς εξαργύρωση!

Δες εδώ τους όρους της ενέργειας Back to University 3/10/22 – 3/12/22

Extra Tip! Το yellow έχει και application για να τα έχεις ΟΛΑ στο χέρι σου: τις yellow κινήσεις σου, τις εξαργυρώσεις σου, αποκλειστικές προσφορές και πολλά ακόμα που θα τα ανακαλύψεις μόνο αν το κατεβάσεις!
Κατέβασέ το yellow app σε iOS ή Android και ανακάλυψε μοναδικές προσφορές Εκπτωτικών Κωδικών, για να απολαύσεις έκπτωση ή προνομιακή τιμή σε προϊόντα ή υπηρεσίες, όπως:

  • στην Pizza Fan, για Pizza Piccola & ατομικό Choco Krats, μόνο στα 5€,
  • στο laredoute.gr, με έκπτωση 10% σε όλα τα είδη σπιτιού του online shop,
  • στα Funky Buddha, με έκπτωση 25% για αγορές άνω των 50€

…και άλλα πολλά!
Απόκτησε τις προσφορές εύκολα και απλά, εξαργυρώνοντας λίγα μόλις yellows!

Διάβασε εδώ το αναλυτικό μας άρθρο για το yellow, το Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Τράπεζας Πειραιώς και - αν δεν είσαι ήδη - γίνε σήμερα Μέλος του yellow, για να κερδίζεις και να εξαργυρώνεις yellows με τις καθημερινές σου συναλλαγές!