5 τρόποι για να κερδίζεις yellows ενώ… σπουδάζεις!

Είτε είσαι νέος φοιτητής είτε συνεχίζεις τις σπουδές σου, το yellow, το Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Τράπεζας Πειραιώς, σού προτείνει 5 τρόπους για να κερδίζεις yellows, τόσο με τις καθημερινές σου συναλλαγές, όσο και με τις… σημειώσεις σου!

Ειδικά φέτος, από τις 27/09/2021 μέχρι τις 31/10/2021, έχουμε ετοιμάσει λύσεις για να μπορείς να κερδίζεις ακόμα περισσότερα yellows και παράλληλα να εστιάζεις σε αυτό που είναι σημαντικό για εσένα: τις σπουδές σου!

Είσαι έτοιμος/η να ανακαλύψεις τα προϊόντα της Τράπεζας Πειραιώς που θα διευκολύνουν τη φοιτητική σου ζωή και ταυτόχρονα θα σε κάνουν να κερδίζεις ακόμα περισσότερα yellows;

#1 - Άνοιξε έναν καταθετικό Λογαριασμό

Η Τράπεζα Πειραιώς σού προσφέρει τη δυνατότητα να ανοίξεις καταθετικό λογαριασμό, για τις καθημερινές σου ανάγκες, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλεις κάποιο αρχικό ποσό κατάθεσης.
Εξόφλησε όλους τους λογαριασμούς σου (π.χ. κινητή τηλεφωνία) μέσω της winbank, την υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής, ή μέσω πάγιων εντολών και κέρδισε 25 yellows για κάθε πληρωμή!

Extra Tip!
…για τον πλήρη έλεγχο των εξόδων σου, μπορείς να παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή όλες τις συναλλαγές σου μέσω του winbank mobile app!

#2 - Απόκτησε μία Χρεωστική κάρτα

Οι χρεωστικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς είναι οι «must have» κάρτες για κάθε φοιτητή!
Το μόνο που χρειάζεσαι, για να αποκτήσεις την δική σου, είναι να διαθέτεις έναν καταθετικό λογαριασμό!
Μάθε όμως και αυτό… χρησιμοποιώντας Πειραιώς Visa ή MasterCard Debit σε κάθε σου συναλλαγή, κερδίζεις yellows! Ειδικά για τις συναλλαγές σου στους Συνεργάτες του Προγράμματος Επιβράβευσης κερδίζεις έως και x5 yellows για κάθε 1€ αγοράς, ενώ μπορείς τη στιγμή της συναλλαγής σου να εξαργυρώσεις μέρος ή σύνολο των yellows που έχεις συγκεντρώσει, για να μειώσεις την τελική τιμή της αγοράς σου! Έξυπνο;

Extra Tip!
Για ταχύτητα και ασφάλεια στις καθημερινές σου συναλλαγές, χρησιμοποίησε τις κάρτες σου μέσω winbank pay, και πραγματοποίησε ανέπαφες πληρωμές σε φυσικά καταστήματα, απλά και μόνο από το smartphone σου!

#3 – Κάνε δική σου την Πιστωτική κάρτα University Visa

Η απόλυτη πιστωτική κάρτα για κάθε σπουδαστή είναι η University Visa της Τράπεζας Πειραιώς!
Γιατί; Γιατί τώρα μπορείς να την εκδόσεις μόνος σου, οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις, ηλεκτρονικά, μέσω της υπηρεσίας winbank web banking και να την παραλάβεις χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα. Κάνε τη φοιτητική σου ζωή πιο εύκολη και διασκεδαστική αποκτώντας τη χωρίς συνδρομή για τον 1ο χρόνο, με πιστωτικό όριο 300€, συμμετέχοντας και στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow!
Που σημαίνει ότι χρησιμοποιώντας την σε κάθε σου συναλλαγή, κερδίζεις yellows, ενώ ειδικά στους Συνεργάτες του Προγράμματος Επιβράβευσης, κερδίζεις έως και x10 yellows! Και μην ξεχνάς ότι και στις συναλλαγές σου με την Πιστωτική κάρτα University Visa μπορείς να εξαργυρώσεις yellows. Μάθε όσα χρειάζεται να ξέρεις για την εξαργύρωση των yellows εδώ!

#4 – Κατέβασε το Check In Class app

To “Check In Class”, είναι η δωρεάν εφαρμογή που δημιούργησε η Τράπεζα Πειραιώς για να υποστηρίξει και να επιβραβεύσει τη συνέπεια στη μάθηση και στη γνώση. Απευθύνεται σε σπουδαστές όλων των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Ιδιωτικών Κολεγίων.
Κατέβασε το Check In Class app, ανέβασε σημειώσεις και κέρδισε Note Points!
Είναι τόσο απλό! Με το “Check In Class” μπορείς να μοιράζεσαι και να ανταλλάσσεις, με τους συμφοιτητές σου, σημειώσεις από τα μαθήματα, να μαζεύεις Note Points και να κερδίζεις 1 yellow για κάθε Note Point που μετατρέπεις. Ειδικά όμως από 27/09/2021 έως 31/10/2021, κερδίζεις XXX yellows για κάθε Note Point! Μη χάνεις στιγμή!

Κατέβασε σήμερα το Check In Class app, κάνε share τα notes & κέρδισε!

#5 - Δάνειο για Γνώσεις και Δεξιότητες

Αν υπάρχει ένα δάνειο ιδανικό για φοιτητές, τότε αυτό είναι το Καταναλωτικό Δάνειο για Γνώσεις και Δεξιότητες της Τράπεζας Πειραιώς.
Δημιουργήθηκε για να σε βοηθήσει να ξεκινήσεις το πρόγραμμα σπουδών που σε ενδιαφέρει, να παρακολουθήσεις εκπαιδευτικά σεμινάρια ή να ασχοληθείς με το αγαπημένο σου χόμπι.
Με μία απλή βεβαίωση συμμετοχής, η Τράπεζα Πειραιώς σού χρηματοδοτεί το 100% του κόστους του προγράμματος και σού προσφέρει επιπλέον ρευστότητα για τυχόν έξοδα που μπορεί να προκύψουν, όπως εξοπλισμός και έξοδα εγκατάστασης.
Ειδικά από 27/09/2021 έως 31/10/2021, αν κάνεις αίτημα για το Καταναλωτικό Δάνειο για Γνώσεις και Δεξιότητες, κερδίζεις 15.000 yellows κατά την εκταμίευση, έτοιμα προς εξαργύρωση!

Δες τους όρους της ενέργειας «Δάνειο για Γνώσεις και Δεξιότητες» και «Check In Class app».

Extra Tip! Το yellow έχει και application για να τα έχεις ΟΛΑ στο χέρι σου!: τις yellow κινήσεις σου, τις εξαργυρώσεις σου, μοναδικές προσφορές και πολλά ακόμα που θα τα ανακαλύψεις μόνο αν το κατεβάσεις!
Κατέβασέ το yellow app σε iOS ή Android και ανακάλυψε μοναδικές προσφορές Εκπτωτικών Κωδικών, για να απολαύσεις έκπτωση ή προνομιακή τιμή σε προϊόντα ή υπηρεσίες, όπως:

  • Πίτσα, από την pizza fan.
  • Εκπτωτικό κωδικό για τα καταστήματα mati mati, με έκπτωση 10% για αγορά 1 ζευγαριού γυαλιών ηλίου
    και οράσεως και -50 για το 2ο.
  • έκπτωση 25% σε αγορές στα Funky Buddha.

…και άλλα πολλά!
Απόκτησε τις προσφορές εύκολα και απλά, εξαργυρώνοντας λίγα μόλις yellows!

Διάβασε εδώ το αναλυτικό μας άρθρο για το yellow, το Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Τράπεζας Πειραιώς και - αν δεν είσαι ήδη - γίνε σήμερα Μέλος του yellow, για να κερδίζεις και να εξαργυρώνεις yellows με τις καθημερινές σου συναλλαγές!