blog

Back to school: Κέρδισε περισσότερα yellows τη νέα σχολική χρονιά, με το yellow app!

Τα σχολεία ξεκινούν 13 Σεπτεμβρίου και οι γονείς βρίσκονται, για μία ακόμα χρονιά, μπροστά στην «πρόκληση» των σχολικών αγορών!
Τσάντες, κασετίνες, σχολικά είδη, βιβλία, τετράδια, ρούχα, παπούτσια, αλλά και προετοιμασία του σπιτιού/δωματίου για τα πιο μεγάλα παιδιά, μπαίνουν στη λίστα!
Πριν καλά καλά χτυπήσει το κουδούνι, πρέπει να λυθεί ο γρίφος: τι θα αγοράσω, από πού θα το αγοράσω και βέβαια., πώς θα πετύχω έξυπνες αγορές!

Η λύση στον γρίφο είναι… το yellow!

Γιατί και φέτος, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τις back to school αγορές σου! Πριν χτυπήσει το κουδούνι, κατέβασε το yellow app σε iOS ή Android smartphone και κάνε το πρώτο σου login.
Στη συνέχεια, πραγματοποίησε όλες σου τις σχολικές αγορές στους Συνεργάτες του Προγράμματος Public, Spitishop, FUNKY BUDDHA, ORCHESTRA και κέρδισε ακόμα περισσότερα yellows!

Διάβασε παρακάτω για να μάθεις περισσότερα!

Ξανά στα θρανία με το Public & το yellow app για να κερδίσεις 2πλάσια yellows!

Ό,τι και αν χρειάζεσαι για τη νέα σχολική χρονιά, το Public είναι ο απόλυτος προορισμός! Μία πραγματικά τεράστια ποικιλία σε τσάντες, κασετίνες, σχολικό εξοπλισμό και ό,τι άλλο βάλει ο νους σου βρίσκονται στo Public για να κερδίσεις 2πλάσια yellows! Επισκέψου ένα κατάστημα Public ή το www.public.gr* από 23/08 έως και 13/09/2021 και πραγματοποίησε τις σχολικές σου αγορές με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

* Εξαιρούνται οι συναλλαγές από τα συνεργαζόμενα καταστήματα στο Public Marketplace.

Με το yellow app κερδίζεις 10% σε yellows με αγορές, από 50€ και άνω, σε καταστήματα ORCHESTRA!

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει στα καταστήματα ORCHESTRA, με ρούχα και παπούτσια για παιδιά έως 14 χρονών.
Μην αφήνεις λεπτό να περνά για να κερδίσεις 10% της αξίας της συναλλαγής σου σε yellows!
Απλά επισκέψου ένα από τα επιλεγμένα φυσικά καταστήματα ORCHESTRA, από 25/08 έως 30/09/2021, και πραγματοποίησε αγορές αξίας από 50€ και άνω, με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Με το yellow app κερδίζεις 10% σε yellows στα FUNKY BUDDHA και έχεις τα καλύτερα ρούχα για το σχολείο & τη σχολή!

Στα FUNKY BUDDHA θα βρεις τα ιδανικά casual ρούχα για τη σχολή σου ή το σχολείο και θα κερδίσεις 10% της αξίας των αγορών σου σε yellows!
Επισκέψου ένα από τα συνεργαζόμενα με το yellow φυσικά καταστήματα FUNKY BUDDHA ή το www.funky-buddha.com, και χρησιμοποίησε για τις συναλλαγές σου κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης. Μην το χάσεις! Η ενέργεια ισχύει μόνο από 30/08 έως 15/09/2021!

Εξόπλισε το φοιτητικό σπίτι & κέρδισε 2πλάσια yellows στο Spitishop, με το yellow app!

Εκτός από τον σχολικό εξοπλισμό εξίσου σημαντικός είναι και ο εξοπλισμός του φοιτητικού σπιτιού. Βρες ό,τι χρειάζεσαι για τον φοιτητικό χώρο του παιδιού σου και σε μοναδικές τιμές, στο Spitishop.
Κέρδισε 2πλάσια yellows με τις αγορές σου στα φυσικά καταστήματα Spitishop ή στο www.spitishop.gr, από 23/08 έως 20/09/2021, χρησιμοποιώντας για τις συναλλαγές σου κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Σημαντική υπενθύμιση! Για να επωφεληθείς από τις παραπάνω προσφορές θα πρέπει να έχεις κατεβάσει το yellow app και να έχεις κάνει το πρώτο σου login, πριν πραγματοποιήσεις τις συναλλαγές σου!

yellow app. Eίναι στο χέρι σου για να κερδίζεις περισσότερα… και στο back to school!

Ισχύει για κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.