blog

HeavenOfBrands: Νέος Συνεργάτης του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow

Καλωσορίζουμε τον νέο Συνεργάτη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, το HeavenOfBrands.

Αν είσαι fan των μεγαλύτερων αθλητικών και casual brands, τότε ο απόλυτος προορισμός για τα τέλεια outfit, σε μοναδικές τιμές, είναι το HeavenOfBrands. Με 15 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και το e-shop www.heavenofbrands.com, η εταιρεία καλύπτει τόσο την επιθυμία σου για ηλεκτρονικές αγορές όσο και για… «παραδοσιακό» shopping.

Στο HeavenOfBrands θα βρεις μια τεράστια γκάμα σε αθλητικά και casual ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί, που ανανεώνεται συνεχώς και ακολουθεί τα τελευταία trends. Για πιο προσωποποιημένα αποτελέσματα στις online αναζητήσεις σου, χρησιμοποίησε τα φίλτρα, όπως μέγεθος, χρώμα ή τιμή, για να βρεις εύκολα ό,τι ψάχνεις.

Το HeavenOfBrands δίνει ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων του, όσο και των υπηρεσιών του. Με γνώμονα αυτό, έχει δημιουργήσει ένα e-shop που πληροί όλες τις προϋποθέσεις ώστε, οι συναλλαγές σου να πραγματοποιούνται εύκολα και με ασφάλεια. Στο πλαίσιο της ικανοποίησης και του σεβασμού προς τον πελάτη, το HeavenOfBrands εξυπηρετεί τις παραγγελίες του με καθημερινές αποστολές (εκτός Σαββατοκύριακου) και όσο το δυνατόν πιο γρήγορη παράδοση.

Τώρα, έχεις και έναν ακόμα – yellow – λόγο για να επιλέξεις το HeavenOfBrands για τις αγορές σου, αφού ανήκει πλέον στην οικογένεια των Συνεργατών του Προγράμματος Επιβράβευσης της Τράπεζας Πειραιώς. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να κερδίζεις αλλά και να εξαργυρώνεις yellows με τις συναλλαγές σου στους Συνεργάτες του Προγράμματος, χρησιμοποιώντας κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Μάθε περισσότερα για τον νέο Συνεργάτη του Προγράμματος Επιβράβευσης και πώς μπορείς να κερδίσεις αλλά και να εξαργυρώσεις yellows εδώ.