Καλοκαιρινές εκπτώσεις με το yellow

Καλοκαίρι, σημαίνει ήλιος, παραλία και φυσικά… εκπτώσεις!  Θέλεις να επωφεληθείς στο μέγιστο;

Το yellow είναι εδώ για να κάνεις τις πιο «έξυπνες» εκπτωτικές αγορές σου, για κάθε σου επιθυμία και ανάγκη,  στους Συνεργάτες του Προγράμματος, και να κερδίσεις  όπως δεν κέρδισες ποτέ!

Ξεκινάμε;

Μόδα

Ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου και βγες κερδισμένος από τις εκπτώσεις των Συνεργατών του yellow!

  • Επώνυμα brands σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για όλη την οικογένεια θα τα βρεις στα μεγάλα πολυκαταστήματα attica, Hondos Center & POLITIKOS.
  • Μοναδικές συλλογές για ξεχωριστές και στιλάτες εμφανίσεις σε περιμένουν στα Funky Buddha, La Redoute & OXFORD COMPANY.
  • Μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά και είδη για θαλάσσια sports, διαθέσιμα να τα ανακαλύψεις στα INTERSPORT & Heaven of Brands.


Τεχνολογία

Αναβάθμισε τεχνολογικά το σπίτι σου και εξοπλίσου με τα πιο smart καλοκαιρινά gadgets!

Βρες τις καλύτερες εκπτώσεις σε τηλεοράσεις, κινητά, laptops, ηχοσυστήματα, μικρές και μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές, aircondition & ανεμιστήρες.

Τα Public και Media Markt καθώς και τα καταστήματα WIND, σου προσφέρουν λύσεις τεχνολογίας για κάθε σου ανάγκη.


Σπίτι

Διαμόρφωσε τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, με καλοκαιρινή διάθεση!

Ανακάλυψε έπιπλα εσωτερικού χώρου, έπιπλα για την βεράντα ή το εξοχικό, μαξιλάρια, σεντόνια, ριχτάρια, κουρτίνες και φωτιστικά, στους Συνεργάτες του yellow ΙΚΕΑ, ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ & Spitishop, σε μοναδικές τιμές.


Παιδί

Κάνε τις αγορές σου για το παιδί, έξυπνα και οικονομικά!

Παιχνίδια για το σπίτι ή την θάλασσα, βιβλία, comics, ποδήλατα, πατίνια στα Public, MAX STORES & στο Stanley Junior Toys οι επιλογές σου είναι ατελείωτες. Για μοναδικές συλλογές παιδικών ρούχων, με τις τελευταίες τάσεις της μόδας επισκέψου τα ORCHESTRA.

Μη χάνεις χρόνο! Ενημερώσου για τις μοναδικές εκπτώσεις των Συνεργατών του yellow, και επίλεξέ τους για τις καλοκαιρινές αγορές σου!

Σε κάθε σου συναλλαγή, κερδίζεις yellows και μπορείς να μειώσεις ακόμα περισσότερο την τελική αξία της αγοράς σου, εξαργυρώνοντας τα yellows που έχεις συγκεντρώσει!

Και μην ξεχνάς, κατέβασε το yellow app σε iOS ή Android συσκευή, εάν δεν το έχεις ήδη κάνει και βρες μοναδικές προσφορές των Συνεργατών του yellow και εκπτωτικούς κωδικούς, για να κερδίσεις ακόμη περισσότερα!