piraeusbank.gr

Χειμερινές εκπτώσεις και yellows πάνε μαζί!

Οι γιορτές τελείωσαν. Ο νέος χρόνος ήρθε και φέρνει μαζί του τις χειμερινές εκπτώσεις του Ιανουαρίου. Το yellow είναι εδώ για να κάνεις τις πιο «έξυπνες» εκπτωτικές αγορές στους Συνεργάτες του Προγράμματος, για κάθε σου επιθυμία και ανάγκη & να κερδίσεις όπως δεν κέρδισες ποτέ!

Οτιδήποτε χρειαστείς αυτή την περίοδο θα το βρεις στους Συνεργάτες του yellow:

    • ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου και βγες κερδισμένος από τις εκπτώσεις των Συνεργατών του yellow·
    • άλλαξε την διακόσμηση του χώρου σου
    • αναβάθμισε τεχνολογικά το σπίτι σου με τις καλύτερες εκπτώσεις σε τηλεοράσεις, κινητά, laptops κ.ά.
    • κάνε τις αγορές σου για το παιδί, έξυπνα και οικονομικά, σε ρούχα, παιχνίδια και βιβλία.

Κάνε όλες τις αγορές σου με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow και κέρδισε έως x10 yellows ή/και εξαργύρωσε τα yellows που έχεις συγκεντρώσει, για να μειώσεις την αξία του καλαθιού σου.

Κι αν θες να κερδίσεις ακόμα περισσότερα, ανακάλυψε τις προσφορές του yellow και των Συνεργατών του….

  • Ανακάλυψε τη νέα collection της adidas. Κάνε τις αγορές σου στο adidas.gr ή/και στο adidas app & εξασφάλισε έκπτωση έως 35%.  

  • Μπες στις καθημερινές κληρώσεις με κάθε αγορά που θα πραγματοποιήσεις, σε οποιοδήποτε φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα, χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης! Μπορεί να είσαι εσύ ένα από τα τυχερά Μέλη που θα κερδίσουν τα έξοδα της χρονιάς για βενζίνη και supermarket!

Extra tip! Μην ξεχνάς. Το yellow app είναι στο… χέρι σου για να κερδίζεις περισσότερα! Κατέβασε το σήμερα σε iOS ή Android συσκευή για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα του yellow αλλά και τις μοναδικές προσφορές.

Καλή χρονιά και καλές αγορές… παρέα με το yellow!!!!