yellow-business

Ξεκινάς τώρα την επιχείρησή σου; Ενίσχυσέ τη με το yellow business!

Είσαι νέος επαγγελματίας και ετοιμάζεις τη δική σου επιχείρηση; Το yellow είναι δίπλα σου στα πρώτα βήματα, για να σου δώσει λύσεις με πολλά οφέλη.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να αποκτήσεις την Business Debit ή Business Credit Card της Τράπεζας Πειραιώς, να κάνεις την εγγραφή σου στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow και μπορείς να αρχίσεις να απολαμβάνεις τα προνόμια του yellow business!

Ποια είναι τα προνόμια;

Α. Ως Μέλος του yellow business μπορείς να επωφεληθείς από τις ειδικές προσφορές και εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες με το Πρόγραμμα επιχειρήσεις, για να οργανώσεις ή να εξοπλίσεις τη δική σου επιχείρηση.

Συγκεκριμένα:

Βρες το κατάλληλο λογισμικό για τις ανάγκες της επιχείρησής σου.

  • Η καινοτόμος web εφαρμογή Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της EPSILON SMART προσφέρει απευθείας σύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ και μπορείς να την αποκτήσεις με 30€ έκπτωση στην ετήσια συνδρομή!
  • Απόκτησε, με έκπτωση 45€ στην ετήσια συνδρομή το Intale Point, την εφαρμογή που παρέχει πλήρη διαχείριση του ταμείου, αλλά και γενικότερα της επιχείρησής σου.

Επωφελήσου από τα πάγια έξοδα της επιχείρησής σου.

  • Κέρδισε έως 3% σε yellows για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης από την Shell, αξίας 500€ και άνω.
  • Κέρδισε 2πλάσια yellows κάθε φορά που εξοφλείς τον λογαριασμό σου στο www.my.heron.gr ή/και στο myΗΡΩΝ app ενώ μπορείς να μειώσεις την τελική αξία του λογαριασμού εξαργυρώνοντας yellows που έχεις ήδη συλλέξει!

Μάθε τα μυστικά, για την λειτουργία και ανάπτυξη μιας νέας επιχείρησης.

  • Δωρεάν παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «New Entrepreneur Starting Kit» από το Epsilon College! Ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο εκπαίδευσης για την έναρξη και λειτουργία μια νέας επιχείρησης, το νομικό & φορολογικό πλαίσιο και τα εργαλεία χρηματοδότησης & ανάπτυξης.
  • Έκπτωση 10% σε κάθε αγορά ανοιχτού προγράμματος Πωλήσεων, Διαπραγμάτευσης και Επικοινωνίας της ICAP, για να διδαχθείς εσύ και τα Στελέχη της επιχείρησής σου μεθοδολογίες παγκοσμίου φήμης.

Β. Ως Μέλος του yellow business, είσαι διπλά κερδισμένος, καθώς κερδίζεις yellows σαν ιδιώτης και σαν επαγγελματίας*! Με τις καθημερινές συναλλαγές της επιχείρησής σου κερδίζεις yellows από:

  • τις αγορές με την Business Credit ή την Business Debit Card,
  • την εκτέλεση μισθοδοτικού πακέτου,
  • τις πληρωμές λογαριασμών μέσω winbank και
  • την απόκτηση επιχειρηματικού δανείου.
*Αφορά Ατομικές Επιχειρήσεις και Ελεύθερους Επαγγελματίες.

Τα yellows που συγκεντρώνεις μπορείς να τα εξαργυρώνεις στις συναλλαγές σου στους Συνεργάτες του Προγράμματος και να μειώνεις έτσι την αξία των αγορών σου!


Τώρα, και η επιχείρησή σου κερδίζει όπως δεν κέρδιζε ποτέ!