Το yellow απέσπασε 3 βραβεία στα Loyalty Awards 2023

To yellow, το Πρόγραμμα Επιβράβευσης πελατών, απέσπασε για μια ακόμα χρονιά νέες κορυφαίες διακρίσεις, στο πλαίσιο των Loyalty Awards 2023, τον θεσμό που αποτελεί σημείο αναφοράς για τα προγράμματα πιστότητας στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση απονομής των Loyalty Awards 2023, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Μαΐου και το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow κέρδισε τα ακόλουθα βραβεία:

  • Gold στην κατηγορία Best Long Term Initiative. Το βραβείο αφορά εκείνο το Πρόγραμμα Επιβράβευσης στην ελληνική αγορά, το οποίο διαχρονικά έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά του και την καινοτομία, και έχει φυσικά καθιερώσει τη σχέση του με τον πελάτη-Μέλος.
  • Bronze στην κατηγορία Best Marketing Campaign, για την Πασχαλινή προωθητική ενέργεια yellow Easter campaign, ως μια από τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες μάρκετινγκ της χρονιάς, που ενημέρωσαν αποτελεσματικά το κοινό, ενίσχυσαν την επικοινωνία μαζί του, ενθάρρυναν τη διάδραση και αύξησαν τις πωλήσεις.

Τέλος, σε συνεργασία με την εταιρία Qivos το yellow κέρδισε ένα ακόμα βραβείο για την εφαρμογή του Προγράμματος, το yellow app:

  • Silver στην κατηγορία Best Use of Mobile

Σύμφωνα με την κριτική επιτροπή των Loyalty Awards “Το yellow είναι ένα Πρόγραμμα αγαπημένο, ευχάριστο, προσφιλές και χρήσιμο, τόσο για τον καταναλωτή όσο και για τον έμπορο και την τράπεζα. Έχει επάξια δημιουργήσει την εικόνα ενός πρωτοποριακού και προσαρμοζόμενου Προγράμματος ανταμοιβής πιστότητας.”

Το yellow συστήθηκε στο κοινό τον Νοέμβριο του 2016 ως ένα αμιγώς Bank Wide Loyalty Πρόγραμμα, καθώς επιβραβεύει για το σύνολο της τραπεζικής σχέσης του πελάτη με την Τράπεζα (Καταθέσεις, Δάνεια Ιδιωτών & SB, Κάρτες, Ηλεκτρονική Τραπεζική κτλ.).

Σήμερα, αριθμεί πάνω από 2.600.000 Μέλη και πάνω από 50 Συνεργάτες ενώ έχει εμπλουτίσει τη δομή του με:

  • το yellow business, το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Μικρών Επιχειρήσεων και επαγγελματιών και
  • το yellow app, το ψηφιακό αποτύπωμα του Προγράμματος.