Back to School με τις καλύτερες Yellow προσφορές

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει ! Οι αυλές των σχολείων θα γεμίσουν πάλι με φωνές, γέλια και παιχνίδια. Οι τάξεις περιμένουν τους μαθητές με τις νέες τους τσάντες, γεμάτες με καινούρια βιβλία, τετράδια, κασετίνες και μολύβια.

Οι ντουλάπες θα ανανεωθούν με ρούχα, για το σχολείο, φόρμες, t-shirt, φούτερ κ.ά.

Back to School λοιπόν και το Yellow υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μοναδικές προσφορές για κάθε σου ανάγκη!

Τσάντες, σχολικά είδη & βιβλία

Οι προσφορές ξεκινάνε στις 21/08  στο Spitishop, με όφελος* 2πλάσια yellows στις αγορές σου!

Πρωτότυπες σχολικές τσάντες, κασετίνες, φαγητοδοχεία και παγούρια σε περιμένουν στο spitishop.gr ή σε ένα από τα ένα από τα καταστήματα Spitishop. Επιπλέον, στο Spitishop θα βρεις  είδη διακόσμησης, τόσο για το παιδικό δωμάτιο όσο και για το υπόλοιπο σπίτι.

Από τις 28/08 το yellow σε επιβραβεύει για τις συναλλαγές σου σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο. Προμηθεύσου όλα τα σχολικά είδη, τις τσάντες της νέας χρονιάς, κασετίνες για να γεμίσουν με μολύβια και μαρκαδόρους, αλλά και τα βιβλία, σχολικά και εξωσχολικά, από τα βιβλιοπωλεία της γειτονιά σου και κέρδισε* x10 yellows.

Η μόδα του σχολείου

Φέτος οι σχολικές αυλές και οι τάξεις θα γεμίσουν με μοναδικά σχέδια σε παιδικά ρούχα και παπούτσια!

Στα συνεργαζόμενα με το yellow καταστήματα Orchestra το παιδί είναι πρωταγωνιστής καθώς πολύχρωμα t-shirts, jegging, φορέματα, φούτερ, σετ φόρμας, παντελόνια φόρμας κ.ά. είναι εκεί για να τα ανακαλύψεις και από 01/09 να κερδίσεις 2πλάσια yellows, για αγορές* αξίας 50€ και άνω.  

Τα μεγαλύτερα fashion brands για το παιδί, τη γυναίκα , τον άνδρα αλλά και ξεχωριστές επιλογές διακόσμησης για το σπίτι βρίσκονται στα πολυκαταστήματα notos.

Ειδικά για τη νέα σχολική χρονιά, θα βρεις μοναδικά σχέδια σε backpacks, παγούρια και όλα τα σχολικά είδη που θα χρειαστείς. Από τις 04/09 έχεις και έναν επιπλέον λόγο να επισκεφθείς τα πολυκαταστήματα notos, καθώς κερδίζεις 10% σε yellows για αγορές* αξίας 100€ και άνω. 

Αθλητικά είδη

Μαζί με τη νέα σχολική χρονιά ξεκινούν και οι αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών. Κολυμβητήρια, γυμναστικοί σύλλογοι και αθλητικές ομάδες όλων των sport αρχίζουν τις προπονήσεις τους.

Τα αθλητικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα χρειαστείς θα τα βρεις στην INTERSPORT και από 01/09 θα έχεις όφελος 10% σε yellows, για αγορές* από 60€ και άνω, με πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα.

Τα αθλητικά είδη βέβαια είναι και… στο χέρι σου, αν είσαι χρήστης του yellow app!

Από την 01/09 τα καλύτερα σχέδια της adidas, σε παπούτσια, φόρμες και αξεσουάρ, θα τα βρεις με έκπτωση 35% για online συναλλαγές στο adidas.gr και adidas app, μόνο με τον yellow εκπτωτικό κωδικό! Γιατί με το yellow app είναι στο χέρι σου να κερδίζεις περισσότερα και… στο back to school!

*Ισχύει για συναλλαγές με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Yellow.

Καλή σχολική χρονιά, παρέα με το Yellow!