5 τρόποι για να κερδίζεις yellows ενώ… σπουδάζεις!

Είτε είσαι νέος φοιτητής είτε συνεχίζεις τις σπουδές σου, το yellow, το Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Τράπεζας Πειραιώς, σού προτείνει 5 τρόπους για να κερδίζεις yellows!

Και φέτος, ειδικά για το διάστημα από τις 02/10/2023 μέχρι τις 03/11/2023, έχουμε ετοιμάσει λύσεις για να μπορείς να κερδίζεις ακόμα περισσότερα yellows και παράλληλα να εστιάζεις σε αυτό που είναι σημαντικό για εσένα: τις σπουδές σου!

Είσαι έτοιμος/η να ανακαλύψεις τα προϊόντα της Τράπεζας Πειραιώς που θα διευκολύνουν τη φοιτητική σου ζωή και ταυτόχρονα θα σε κάνουν να κερδίζεις ακόμα περισσότερα yellows;

#1 - Άνοιξε έναν καταθετικό Λογαριασμό

Η Τράπεζα Πειραιώς σού προσφέρει τη δυνατότητα να ανοίξεις καταθετικό λογαριασμό, για τις καθημερινές σου ανάγκες, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλεις κάποιο αρχικό ποσό κατάθεσης.
Εξόφλησε όλους τους λογαριασμούς σου (π.χ. κινητή τηλεφωνία) μέσω της winbank, την υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής, ή μέσω πάγιων εντολών και κέρδισε 25 yellows για κάθε πληρωμή!

Extra Tip!

…για τον πλήρη έλεγχο των εξόδων σου, μπορείς να παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή όλες τις συναλλαγές σου μέσω του winbank app!

#2 - Απόκτησε μία Χρεωστική κάρτα

Οι χρεωστικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς είναι οι «must have» κάρτες για κάθε φοιτητή!
Το μόνο που χρειάζεσαι, για να αποκτήσεις την δική σου, είναι να διαθέτεις έναν καταθετικό λογαριασμό!
Μάθε όμως και αυτό… Χρησιμοποιώντας Πειραιώς Visa Debit για τις συναλλαγές σου στους Συνεργάτες του Προγράμματος  κερδίζεις έως x5 yellows για κάθε 1€ αγοράς! Ταυτόχρονα, έχεις τη δυνατότητα τη στιγμή της συναλλαγής σου να εξαργυρώσεις μέρος ή σύνολο των yellows που έχεις συγκεντρώσει, για να μειώσεις την τελική αξία της αγοράς σου!

Extra Tip!

Μπορείς να εγκαταστήσεις την εφαρμογή Πορτοφόλι Google και να εγγράψεις τις κάρτες σου, για να πραγματοποιείς μέσω Googles Pay™ τις ανέπαφες ή/και online συναλλαγές σου με τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο!

#3 – Κάνε δική σου την Πιστωτική κάρτα University Visa

Η απόλυτη πιστωτική κάρτα για κάθε σπουδαστή είναι η University Visa της Τράπεζας Πειραιώς!

Ειδικά για το διάστημα από 02/10/2023 έως 03/11/2023, κερδίζεις και 3.000 yellows με την πρώτη συναλλαγή που θα πραγματοποιήσεις με τη νέα σου κάρτα, την οποία μπορείς να εκδόσεις εύκολα και γρήγορα μέσω winbank web banking & mobile app, ή και με μια επίσκεψη σε κατάστημα*.

Επιπλέον, θυμήσου ότι κερδίζεις yellows χρησιμοποιώντας την University Visa σε κάθε σου συναλλαγή. Ειδικά στους Συνεργάτες του Προγράμματος, κερδίζεις έως και x10 yellows, ενώ μπορείς και να εξαργυρώνεις yellows κατά τη συναλλαγή σου με την κάρτα, για να μειώσεις την τελική αξία της αγοράς σου! Μάθε όσα χρειάζεται να ξέρεις για την εξαργύρωση των yellows εδώ!

#4 – Κατέβασε το Check In Class app

To “Check In Class”, είναι η δωρεάν εφαρμογή που δημιούργησε η Τράπεζα Πειραιώς για να υποστηρίξει και να επιβραβεύσει τη συνέπεια στη μάθηση και στη γνώση. Απευθύνεται σε σπουδαστές όλων των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Ιδιωτικών Κολεγίων.

Κατέβασε τo Check In Class app και κέρδισε Note Points, ανεβάζοντας σημειώσεις από τα μαθήματα, κάνοντας καθημερινά check in ή/και συστήνοντας την εφαρμογή στους φίλους σου. Μετέτρεψε τα Note Points σε yellows και κέρδισε 1 yellow για κάθε Point που μετατρέπεις

          Ειδικά όμως, από 02/10 έως 03/11/2023, κερδίζεις 2πλάσια yellows για κάθε Point που μετατρέπεις! * Μη χάνεις στιγμή!

#5 - Δάνειο για Γνώσεις και Δεξιότητες

Αν υπάρχει ένα δάνειο ιδανικό για φοιτητές, τότε αυτό είναι το Καταναλωτικό Δάνειο για Γνώσεις και Δεξιότητες της Τράπεζας Πειραιώς.

Δημιουργήθηκε για να σε βοηθήσει να ξεκινήσεις το πρόγραμμα σπουδών που σε ενδιαφέρει, να παρακολουθήσεις εκπαιδευτικά σεμινάρια ή να ασχοληθείς με το αγαπημένο σου χόμπι.

Με μία απλή βεβαίωση συμμετοχής, η Τράπεζα Πειραιώς σού χρηματοδοτεί μέχρι το 100% του κόστους του προγράμματος και σού προσφέρει επιπλέον ρευστότητα για τυχόν έξοδα που μπορεί να προκύψουν, όπως εξοπλισμός και έξοδα εγκατάστασης.

Ειδικά από 02/10/2023 έως 03/11/2023, αν κάνεις αίτημα για το Καταναλωτικό Δάνειο για Γνώσεις και Δεξιότητες, κερδίζεις 15.000 yellows κατά την εκταμίευση, έτοιμα προς εξαργύρωση!

Δες εδώ τους όρους της ενέργειας Back to University 02/10 έως 03/11/23

Μάθε και αυτό…

…αν δεν είσαι πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς, μπορείς να ανοίξεις τραπεζικό λογαριασμό, να λάβεις χρεωστική κάρτα και κωδικούς winbank με τη νέα υπηρεσία της Τράπεζας Πειραιώς, Digital Onboarding, όπου και αν βρίσκεσαι, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα, με την ευκολία και την ασφάλεια του κινητού σου.

Ειδικά από 13/10/2023 έως 14/11/2023 θα συμμετέχεις σε κληρώσεις όπου:

  • 1 τυχερός θα κερδίσει μία δωροκάρτα ΙΚΕΑ αξίας 1.000 ευρώ για τον εξοπλισμό του φοιτητικού του σπιτιού
  • 1.000 τυχεροί θα κερδίσουν από 5.000 yellows.

Και μην ξεχνάς!

Κατέβασε το yellow app σε iOS ή Android και πάρε το yellow… στα χέρια σου!

yellow κινήσεις, αποκλειστικές προσφορές και πολλά ακόμα που θα τα ανακαλύψεις στο yellow app!

Βρες μοναδικές προσφορές Εκπτωτικών Κωδικών, εξαργυρώνοντας λίγα μόλις yellows, για να απολαύσεις έκπτωση ή προνομιακή τιμή σε προϊόντα ή υπηρεσίες, όπως:

  • Pizza Fan: 2 Πίτσες 8τμχ. & 1 Αναψυκτικό 500ml με 11,50€ 
  • Funky Buddha: Έκπτωση 15% για αγορές άνω των 50€
  • adidas: Έκπτωση 25% για online αγορές

Γιατί και το ακαδημαϊκό έτος είναι yellow !