Καλοκαιρινές προτάσεις με πολλά yellows από τους Συνεργάτες του Προγράμματος

Το καλοκαίρι έφτασε. Τα σχολεία έκλεισαν, τα πάρκα γέμισαν χαρούμενες φωνές και οι παραλίες με κόσμο. Η αντίστροφη μέτρηση για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις έχει ξεκινήσει, κι εσύ πρέπει να οργανωθείς! Το Yellow και οι Συνεργάτες του είναι εδώ με ιδέες, προτάσεις και λύσεις για ακόμα πιο συναρπαστικές καλοκαιρινές ημέρες…. και νύχτες με πολλά yellows!

Καλοκαιρινές αγορές

Οι καλοκαιρινές διακοπές προϋποθέτουν σωστή οργάνωση… και η σωστή οργάνωση απαιτεί λίστα με τα απαραίτητα! Αφιέρωσε λίγο από τον χρόνο σου και συγκέντρωσε όλα όσα θα χρειαστείς για το καλοκαίρι!

Φρόντισε να προμηθευτείς αντηλιακά, για προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο, καθώς και αντικουνουπικά, για την απομάκρυνση των ιπτάμενων εισβολέων. Ανανέωσε την εμφάνισή σου με καλοκαιρινά ρούχα, τσάντες, μαγιό και άλλα αξεσουάρ.

Και θυμήσου… το καλοκαίρι είναι γεμάτο γιορτές και οι εορτάζοντες πολλοί. Βρες στους Συνεργάτες του Yellow αμέτρητες επιλογές για δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς και ό, τι άλλο έχεις συμπεριλάβει στη λίστα σου, και κέρδισε πολλά yellows!  

Μετακίνηση & ταξίδια

Ήρθε η ώρα να οργανώσεις και το καλοκαιρινό σου ταξίδι. Δεν έχεις καταλήξει ακόμα στον προορισμό και χάνεσαι μέσα στις τόσες επιλογές; Πάρε τα πράγματα με τη σειρά. Τι θα επιλέξεις; Ηπειρωτική Ελλάδα ή νησί; Θα ταξιδέψεις με αμάξι ή με πλοίο; Βενζίνη και διόδια ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια; Ετοίμασε μια λίστα πιθανών προορισμών. Έπειτα, αναζήτησε πληροφορίες για τις παραλίες, τα χωριά, τα μουσεία και τα αξιοθέατα κάθε προορισμού και σίγουρα θα καταλήξεις στον καλύτερο για σένα. Μην παραλείψεις να ενημερωθείς και για την υπέροχη και ιδιαίτερη γαστρονομία κάθε τόπου.

Και θυμήσου… Ό,τι κι αν τελικά επιλέξεις, οι Συνεργάτες του Yellow είναι εδώ για να κλείσεις τη διαμονή και την μετακίνησή σου και να βγεις κερδισμένος!

Καλοκαίρι στην πόλη

Για σένα που αργούν οι διακοπές σου ή που επίλεξες να περάσεις το καλοκαίρι στην πόλη, δεν χρειάζεται να κλειστείς στο σπίτι παρέα με τα κλιματιστικά.

Το Yellow έχει και για σένα προτάσεις με όμορφες ιδέες που θα γεμίσουν τον χρόνο σου. Βόλτες στα δεκάδες πάρκα της πόλης, με καφέ ή ένα σνακ στο χέρι, εξορμήσεις σε κοντινές παραλίες, ένα ωραίο απόγευμα στο Allou! Fan Park ή cinema το βράδυ σε κάποιο όμορφο θερινό κινηματογράφο είναι κάποιες από αυτές!

Επιπλέον, με τόσες αθλητικές διοργανώσεις φέτος το καλοκαίρι, η παραμονή στην πόλη δεν φαντάζει και τόσο άσχημη καθώς το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλή παρέα! Για τα ποτά και την πίτσα από την Pizza Fan, βρες στο Yellow app τον εκπτωτικό κωδικό και καλή απόλαυση!

Και μη ξεχνάς, τα έξοδα του καλοκαιριού μπορείς να τα μετατρέψεις σε δόσεις, για να αποκτήσεις περισσότερη ρευστότητα στις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Κάνε τις αγορές σου οπουδήποτε με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς και έπειτα μπες στο Piraeus e-banking. Στην υπηρεσία «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις» μπορείς να μετατρέψεις σε έως και 12 δόσεις τις συναλλαγές σου.

 

Μάθε περισσότερα για τους Συνεργάτες του Yellow και τις προωθητικές τους ενέργειες στο Yellow app.
 


Yellow app. Ο κόσμος του Yellow σε μία εφαρμογή! 

Σάρωσε το QR για να κατεβάσεις τo Yellow app!