Πώς εξαργυρώνεις yellows

πως κερδίζεις yellows - Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow από την Τράπεζα Πειραιώς Τα yellows που έχεις κερδίσει, μπορείς να τα εξαργυρώσεις:

Δες τις Συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις για το πως εξαργυρώνεις yellows

Πώς μπορώ να εξαργυρώσω yellows;
  • στα POS των Συνεργατών του Προγράμματος, για να κάνεις τις αγορές σου εξαργυρώνοντας το σύνολο ή μέρος των yellows που έχεις στο Λογαριασμό yellow, με την αντίστοιχη επιλογή στο μενού του τερματικού.
    Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο πόσα yellows θα επιλέξεις να εξαργυρώσεις.
  • στην υπηρεσία yellowday (yellowday.gr ή yellowday app), για να αγοράσεις τις προσφορές εξαργυρώνοντας το σύνολο ή μέρος των yellows που έχεις στο Λογαριασμό yellow, με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα. Βασική προϋπόθεση, να έχεις συνδέσει το yellowday λογαριασμό σου με το Πρόγραμμα yellow, με τη χρήση του Κωδικού Ενεργοποίησης yellow.
  • σε Δωροεπιταγές yellow only εξαργυρώνοντας μόνο yellows για την απόκτησή τους, από το yellowday.gr, το yellowday app και επιλεγμένες Δωροεπιταγές από τα Καταστήματα και τα ATMs της Τράπεζας Πειραιώς.
  • σε yellow experiences εξαργυρώνοντας μόνο yellows για την απόκτηση αποκλειστικών εμπειριών από το yellowday.gr & το yellowday app.
Γιατί ενώ είμαι Μέλος του Προγράμματος, δεν μπορώ να εξαργυρώσω yellows;

Για την εξαργύρωση yellows, ένας από τους βασικούς όρους του Προγράμματος είναι, να μην εμφανίζεις καθυστέρηση πληρωμής στις δανειακές σου υποχρεώσεις στην Τράπεζα μεγαλύτερη των εξήντα (60) ημερολογιακών ημερών.

Εφόσον τις τακτοποιήσεις, μπορείς κανονικά να συνεχίσεις να εξαργυρώνεις yellows.

Σε περίπτωση που δεν συμβαίνει το παραπάνω, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσεις με το 18 2 18 για περισσότερες πληροφορίες.

Μπορώ σε έναν Συνεργάτη του Προγράμματος, να πληρώσω με Δωροεπιταγές yellow only και με εξαργύρωση yellows στο POS;

Ναι. Mπορείς να πληρώσεις και με τους 2 τρόπους, εφόσον έχεις τα διαθέσιμα yellows και ο Συνεργάτης μπορεί να το υποστηρίξει τεχνικά.

Δείτε
περισσότερα
Kλείσιμο