Όροι & Προϋποθέσεις

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά για την περίοδο 05/04/2019 έως 30/04/2019 και ΜΟΝΟ για την απόκτηση της ετήσιας κάρτας Club Orchestra αξίας 30€ ή ανανέωσή της, από τα φυσικά καταστήματα Orchestra.

Το κέρδος αντιστοιχεί σε 100 yellows για κάθε 1€ αξίας συναλλαγής. H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και εξ’ ολοκλήρου με χρήση μίας κάρτας, πιστωτικής ή χρεωστικής ή προπληρωμένης που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

Απαραίτητη προϋπόθεση, για να κερδίσει το Μέλος τα yellows της προσφοράς, είναι να χρεωθεί το ποσό των 30€, για την απόκτηση/ανανέωση της κάρτας Club Orchestra, ξεχωριστά από λοιπές αγορές προϊόντων στα καταστήματα Orchestra. Διαφορετικά, το Μέλος θα συλλέξει 10 yellows για κάθε ένα (1) € αξίας συναλλαγής σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με χρήση πιστωτικής & προπληρωμένης κάρτας & 5 yellows για κάθε ένα (1) € αξίας συναλλαγής, για συναλλαγές αγορών με χρήση χρεωστικής κάρτας της Τράπεζας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα σε Συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.