Συνεργασία με το Athens travel service | yellow

Συνεργασία με το Athens travel service

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow σε συνεργασία με το Athens travel service, δημιούργησαν το yellowtours, για να κάνεις εύκολα και γρήγορα τις κρατήσεις σου σε ανταγωνιστικές τιμές και να κερδίζεις yellows!
Το yellowtours υποστηρίζεται από το Athens travel service, τον εξειδικευμένο φορέα στον χώρο του ταξιδιωτικού συμβούλου, που δραστηριοποιείται από το 1994 στον χώρο του σχεδιασμού, της ανάπτυξης, της ολοκλήρωσης και της υποστήριξης όλων των υπηρεσιών τουρισμού υψηλής ποιότητας.
Καλύπτει όλο το φάσμα των υπηρεσιών ταξιδιών εσωτερικού και εξωτερικού: κρατήσεις αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, κρατήσεις ξενοδοχείων, οργανωμένα πακέτα διακοπών, οδικές εκδρομές, οργάνωση tailor made ταξιδιών & εκδρομών, κρουαζιέρες και ομαδικά/γαμήλια/εταιρικά ταξίδια.

Πόσα yellows κερδίζεις;
yellow yellow Πώς πραγματοποιείς κράτηση;
yelllow

Τηλεφωνικά ή με email

πραγματοποιώντας την κράτησή σου μέσω του yellowtours σε οποιαδήποτε υπηρεσία ταξιδιών εσωτερικού ή εξωτερικού (εισιτήρια, ξενοδοχεία, πακέτα διακοπών κτλ)

  • τηλεφωνικά
  • Δευτέρα έως Παρασκευή: 210 7294196-7
  • Σάββατο: 6945 102248
  • Ωράριο εξυπηρέτησης: 09:00 - 19:00
Πώς εξαργυρώνεις yellows;
yellow tours

Τηλεφωνικά

κατά την επικοινωνία σου με το yellowtours, μπορείς να ζητήσεις την εξαργύρωση του συνόλου ή μέρος των yellows που έχεις κερδίσει, τη στιγμή ολοκλήρωσης της κράτησής σου, με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.


μπορείς να εξαργυρώσεις τα yellows σου σε οποιαδήποτε υπηρεσία ταξιδιών εσωτερικού ή εξωτερικού (εισιτήρια, ξενοδοχεία, πακέτα διακοπών κτλ.) που προσφέρει το yellowtours.


η εξαργύρωση αφορά μέρος ή σύνολο του ποσού της κράτησής σου, συμπεριλαμβανομένων και των επιπλέον χρεώσεων (έξοδα, φόροι αεροδρομίου κτλ.)

Υπολόγισε τώρα, πόσα χρήματα μπορείς να εξοικονομήσεις, εξαργυρώνοντας yellows!
Καταχώρηση yellows