Συνεργασία με τα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Η ιστορία της ΚΡΗΤΙΚΟΣ ξεκινά το 1948 με την ίδρυση του πρώτου παντοπωλείου στην Αίγινα από τον Ανδρέα Κρητικό. Από τότε αναπτύσσεται με σκοπό να φτάσει σε περισσότερες γειτονιές της Ελλάδας, κρατώντας σταθερές τις αξίες της αυθεντικότητας, της ποιότητας, της οικονομίας, της εμπιστοσύνης, της προσωπικής φροντίδας και της εξυπηρέτησης. Σήμερα, λειτουργεί περισσότερα από 370 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Συλλογή yellows

Για Νομικά Πρόσωπα, Ατομικές Επιχειρήσεις & Ελ. Επαγγελματίες

Μπορείς να κερδίσεις yellows με τις αγορές και τις συναλλαγές σου στα συνεργαζόμενα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ και στο https://kritikos-sm.gr/*, με κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

*Απαραίτητη προϋπόθεση για να κερδίσεις yellows είναι η πληρωμή να πραγματοποιηθεί, κατά την παραλαβή, με κάρτα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

Για κάθε 1€ συναλλαγής
με Πιστωτική κάρτα*
 x10 yellows
με Εταιρική Χρεωστική κάρτα
 x5 yellows

* Αφορά την Επαγγελματική Πιστωτική Κάρτα Business Credit των Ελεύθερων Επαγγελματιών και Ατομικών Επιχειρήσεων.

Εξαργύρωση yellows

Στα POS των super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ και στο https://kritikos-sm.gr/*

Κάνοντας τις συναλλαγές σου, με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, εξαργυρώνεις το σύνολο ή μέρος των yellows που έχεις κερδίσει.

*Απαραίτητη προϋπόθεση για να εξαργυρώσεις yellows είναι η πληρωμή να πραγματοποιηθεί, κατά την παραλαβή, με κάρτα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

Σημαντικές πληροφορίες :
  • Δες τις κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Υπολογιστής yellows

Υπολόγισε τώρα, πόσα χρήματα μπορείς να εξοικονομήσεις, εξαργυρώνοντας yellows!
ΠΟΣΟ

Συνεργαζόμενα καταστήματα:

Δες εδώ τα συνεργαζόμενα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ