Όροι & Προϋποθέσεις yellowholidays.gr, powered by Booking.com  • Για να κερδίσετε 10 yellows για κάθε 1 ευρώ του ποσού της κράτησης καταλύματος, πρέπει να συμπληρώσετε κατά την κράτηση τον προσωπικό σας Κωδικό yellow, ή το κινητό σας τηλέφωνο* που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα yellow.

    * Τα Νομικά Πρόσωπα θα πρέπει να δηλώνουν αποκλειστικά τον Κωδικό yellow και όχι τον αριθμό κινητού τηλεφώνου.

  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει σωστά τα ψηφία του Κωδικού yellow ή του κινητού σας τηλεφώνου, καθώς οι κρατήσεις με κενή, ελλιπή ή λανθασμένη καταχώρηση στο πεδίο, δε θα επιβραβευθούν με yellows.
  • Το ποσό βάσει του οποίου θα υπολογιστούν τα yellows είναι το ποσό της κράτησης, αφαιρουμένης της αξίας τυχόν φόρων που περιλαμβάνονται σε αυτό. Αν η κράτηση γίνει σε άλλο νόμισμα εκτός του ευρώ, ο υπολογισμός των yellows θα γίνεται με βάση την τρέχουσα, κατά την κράτηση ημερομηνία, ισοτιμία σε ευρώ.
  • Η διαμονή στο κατάλυμα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί για να πιστωθούν τα yellows. Η πίστωση των yellows θα πραγματοποιηθεί μετά την αναχώρησή σας από το κατάλυμα (check-out) και συγκεκριμένα σε διάστημα έως 70 ημέρες. Οι επικοινωνίες της επιβεβαίωσης της κράτησης καθώς και κάθε άλλο σχετικό έγγραφο θα πρέπει να φυλάσσονται μέχρι τα yellows να πιστωθούν στο λογαριασμό σας.
  • Κάνοντας κράτηση μέσω της ιστοσελίδας www.yellowholidays.gr συμφωνείτε με το γεγονός ότι ορισμένα προσωπικά σας δεδομένα όπως όνομα, επώνυμο, κινητό τηλέφωνο και Κωδικός εγγραφής σας στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow (Κωδικός yellow) καθώς επίσης και ορισμένες πληροφορίες για την κράτησή σας θα γνωστοποιηθούν στην Τράπεζα Πειραιώς προκειμένου να προβεί στην πίστωση των yellows, σύμφωνα με του Όρους του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow.
  • Η Τράπεζα Πειραιώς δε θα φέρει καμία ευθύνη όσον αφορά στις συνθήκες διαμονής, ακυρώσεις διαμονής, μη διαθεσιμότητα ή λοιπά προβλήματα που προκύπτουν μέσω του συστήματος κράτησης της ιστοσελίδας www.yellowholidays.gr ή λόγω αδυναμίας του καταλύματος που αναφέρεται στην εκάστοτε κράτηση.
  • Εισάγοντας τα στοιχεία του Προγράμματος Επιβράβευσης συμφωνείτε με το γεγονός ότι ορισμένες πληροφορίες για τα στοιχεία Μέλους και την κράτησή σας θα κοινοποιηθούν στην Τράπεζα Πειραιώς.
  • Ισχύουν όλοι οι Όροι του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας Πειραιώς.