Όροι & Προϋποθέσεις

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά από 15/10/2020 έως και 25/10/2020 για αγορά μεγάλων οικιακών συσκευών αξίας, συμπεριλαμβανομένης του ΦΠΑ, άνω των 349€.

Από την ενέργεια εξαιρούνται όλες οι συσκευές Miele.

Η αγορά μπορεί να πραγματοποιηθεί στα φυσικά καταστήματα MediaMarkt καθώς και στο Online shop* (www.mediamarkt.gr).

Το κέρδος αντιστοιχεί σε 100 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής με κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και το ποσό να εξοφληθεί εξ’ ολοκλήρου με χρήση μίας κάρτας, πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης, της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Διαφορετικά, το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.

Απαραίτητες προϋποθέσεις, για να κερδίσει το Μέλος τα yellows της προσφοράς, είναι:
α) να χρεωθεί το ποσό για την απόκτηση μεγάλης οικιακής συσκευής, ξεχωριστά από λοιπές αγορές προϊόντων στα καταστήματα MediaMarkt ή στο Online shop και
β) η χρέωση της κάρτας, να αφορά μόνο σε μια μεγάλη οικιακή συσκευή και όχι περισσότερες, όπου η συνολική αξία τους να αντιστοιχεί στο ανωτέρω ποσό.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

Απόδοση yellows

Συναλλαγές στα φυσικά καταστήματα: η καταχώρηση των yellows, στον λογαριασμό του Μέλους, θα γίνει έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

*Online εφάπαξ συναλλαγές: η καταχώρηση των yellows στο λογαριασμό του Μέλους, θα γίνει σε 2 στάδια ανάλογα με την κάρτα που θα χρησιμοποιήσει. Συγκεκριμένα:

  Εως 5 ημέρες μετά την εκκαθάρριση της κάθε δόσης Εως 30 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής Σύνολο yellows  Συναλλαγή με κάρτα
 yellows για καθε 1 ευρώ συναλλαγής   10  90  100 Πιστωτική & Προπληρωμένη κάρτα 
5 95 100  Χρεωστική κάρτα

*Online συναλλαγές σε δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας: Η καταχώρηση των yellows στον λογαριασμό του Μέλους, θα γίνει ως κάτωθι :

  Εως 5 ημέρες μετά την εκκαθάρριση της κάθε δόσης Εως 30 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής Σύνολο yellows  Συναλλαγή με κάρτα
yellows για καθε 1 ευρώ συναλλαγής  10 90 100  Πιστωτική κάρτα