Κέρδισε 10.000 yellows με το IRIS payments QR!

Κάνε την εγγραφή σου στην υπηρεσία IRIS payments για επαγγελματική χρήση μέσω winbank app ή winbank web banking, λάβε τις δύο (2) πρώτες εισπράξεις από πελάτες ή συνεργάτες σου από 06/11 έως 30/11/2023 και κέρδισε 10.000 yellows!

Με την υπηρεσία IRIS payments έχεις στη διάθεσή σου έναν επιπλέον ασφαλή τρόπο εισπράξεων για την επιχείρησή σου, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αντί της χρήσης μετρητών.

Με την εγγραφή σου στην υπηρεσία αποκτάς αυτόματα το μοναδικό επαγγελματικό σου IRIS payments QR, το οποίο μπορείς να το αξιοποιήσεις όπως επιθυμείς. Με το IRIS payments QR σου, το οποίο είναι διαθέσιμο στο προφίλ σου σε winbank app και winbank web banking, μπορείς να ολοκληρώσεις τις συναλλαγές σου στη στιγμή! Οι πελάτες σου μπορούν να το σκανάρουν από το κινητό σου τηλέφωνο ή την επαγγελματική σου κάρτα και εσύ μπορείς να εισπράττεις τα χρήματά σου πιο εύκολα από ποτέ!

Εναλλακτικά, μπορείς να δίνεις στους πελάτες σου τον αριθμό κινητού / ΑΦΜ σου με τον οποίο έχεις εγγραφεί στην υπηρεσία και να λαμβάνεις τις εισπράξεις σου όπου κι αν βρίσκεσαι!

Λάβε καθημερινά σε πραγματικό χρόνο την αμοιβή σου, έως 500 € ανά συναλλαγή, για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρεις σε πελάτες ή συνεργάτες σου, αρκεί να είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία IRIS payments σε οποιαδήποτε συμμετέχουσα τράπεζα* είναι ήδη πελάτες!

* Συμμετέχουσες τράπεζες: Τράπεζα Πειραιώς – Εθνική Τράπεζα – Eurobank - Alpha Bank – Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου – Optima Bank – Viva Payments Services .

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για σένα, που είσαι Μέλος του yellow και έλαβες αυτή την επικοινωνία!

Όροι και προϋποθέσεις