Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια έχει λήξει!

Μάθετε περισσότερα για την συνεργασία με την του yellow με τα ΙΚΕΑ!

Ανανέωσε κάθε χώρο του σπιτιού σου, έξυπνα και απλά με την ΙΚΕΑ και κέρδισε πολλά yellows.

Από 01/07 έως 15/07/2022, επισκέψου ένα κατάστημα IKEA* ή το ΙΚΕΑ e-shop και κέρδισε 2πλάσια yellows, πραγματοποιώντας τις αγορές σου με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης!

Στην ΙΚΕΑ θα βρεις ιδέες και λύσεις για όλους τους χώρους του σπιτιού, από λειτουργικά έπιπλα μέχρι προτάσεις διακόσμησης, για να δημιουργήσεις τον χώρο σου ακριβώς έτσι όπως τον έχεις ονειρευτεί!

Και μην ξεχνάς ότι μπορείς να εξαργυρώσεις yellows και να μειώσεις ακόμη περισσότερο την τελική αξία των αγορών σου!

*Εξαιρούνται όλα τα Self-serve ταμεία.

Όροι και προϋποθέσεις

Πού ισχύει η ενέργεια;

Αποκλειστικά στα καταστήματα IKEA, στα καταστήματα «νέας γενιάς ΙΚΕΑ», στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ και στο ΙΚΕΑ eshop


Τι εξαιρείται από την ενέργεια;

Εξαιρούνται όλα τα Self-serve ταμεία.


Πότε ισχύει η ενέργεια; 

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά από 01/07/2022 έως και 15/07/2022.

Για ποιες κάρτες ισχύει η ενέργεια;

Για όλες τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Τι κερδίζεις;

Το κέρδος, για κάθε 1€ συναλλαγής με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα, αντιστοιχεί σε:

  • 20 yellows με πιστωτική ή/και προπληρωμένη κάρτα.
  • 10 yellows με χρεωστική κάρτα.

Πότε θα πάρεις τα yellows της ενέργειας;

  • Συναλλαγές στα καταστήματα IKEA, στα καταστήματα «νέας γενιάς ΙΚΕΑ», στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ και στο ΙΚΕΑ e-shop:
    Η καταχώρηση των yellows, στον λογαριασμό του Μέλους, θα γίνει έως και 10 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.
  • Online συναλλαγές σε δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας:
    Η καταχώρηση των yellows, στον λογαριασμό του Μέλους, θα γίνει ως εξής:
    20 yellows για κάθε 1€ ποσού δόσης, έως και 10 ημέρες μετά την εκκαθάριση της κάθε δόσης.

Γενικοί Όροι

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και το ποσό να εξοφληθεί με χρήση κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος Επιβράβευσης, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

Για αγορές που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ & στο κατάστημα «Νέας γενιάς» του Πειραιά - σε περίπτωση παραγγελίας, ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης και εξόφλησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.

Για αγορές που πραγματοποιούνται στο IKEA e-shop ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.

Η επιστροφή προϊόντος ΙΚΕΑ είναι δυνατή εντός 40 ημερών και ισχύει η πολιτική επιστροφών.

Η Τράπεζα Πειραιώς διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει yellows, που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας, από Μέλη, εφόσον υπάρξει υπόνοια περί δόλιας χρήσης του Προγράμματος με σκοπό τη συλλογή και εξαργύρωση μεγάλου αριθμού yellows.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την απόδοση των yellows της ενέργειας είναι τα Μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow να:

α) διατηρούν την ιδιότητα Μέλους του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας κατά τη διάρκεια της ενέργειας και την ημερομηνία απόδοσης των yellows και

β) πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, αναφορικά με τη συλλογή και εξαργύρωση yellows.