Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια έχει λήξει!

Μάθετε περισσότερα για την συνεργασία του yellow με τα πρατήρια Shell!

Τα επαγγελματικά ταξίδια και οι μετακινήσεις σου ξεκινούν κάθε Δευτέρα από τα πρατήρια Shell και εσύ κερδίζεις 2πλάσια yellows!

Τι χρειάζεται να κάνεις για να επωφεληθείς της προσφοράς:

  • Να είσαι μέλος του yellow business
  • Κάθε Δευτέρα, από 20/03 έως 26/06/23, να επισκέπτεσαι ένα από τα επιλεγμένα πρατήρια της Shell* που συμμετέχουν στην ενέργεια και να προμηθεύεσαι τα καύσιμα** κίνησης του οχήματός σου.
  • Nα πραγματοποιείς την αγορά σου με Business κάρτα, χρεωστική ή πιστωτική, της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης…

…και να κερδίζεις:

  • 4% σε yellows, με την business πιστωτική κάρτα.
  • 2% σε yellows, με την business χρεωστική κάρτα.

Κάθε Δευτέρα τα επαγγελματικά ταξίδια και μετακινήσεις σου είναι yellow!

*Βρες το πλησιέστερο πρατήριο στον χάρτη.

** Η προωθητική ενέργεια αφορά αγορά βενζίνης, πετρελαίου κίνησης και υγραερίου κίνησης από επιλεγμένα πρατήρια Shell που συμμετέχουν στην ενέργεια.

Όροι και προϋποθέσεις


Πού ισχύει η ενέργεια;

Αποκλειστικά στα επιλεγμένα πρατήρια Shell που συμμετέχουν στην ενέργεια.

Πότε ισχύει η ενέργεια;

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά από 20/03/23 έως και 26/06/23.

Ποιους αφορά η ενέργεια;

Η ενέργεια αφορά αποκλειστικά τα Μέλη του Προγράμματος yellow business.

Για ποιες κάρτες ισχύει η ενέργεια;

Για όλες τις εταιρικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, χρεωστικές ή πιστωτικές που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Τι κερδίζεις;

Το κέρδος για κάθε 1€ συναλλαγής, για αγορά βενζίνης, πετρελαίου κίνησης και υγραερίου κίνησης με εταιρική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, αντιστοιχεί σε:

  • 20 yellows, με πιστωτική ή/και προπληρωμένη κάρτα.
  • 10 yellows, με χρεωστική κάρτα.

Πότε θα πάρεις τα yellows της ενέργειας;

Το σύνολο των yellows θα καταχωρηθεί στον λογαριασμό του Μέλους έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.


Γενικοί Όροι 

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και να εξοφληθεί με χρήση εταιρικής κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

Η Τράπεζα Πειραιώς διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει yellows, που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας, από Μέλη, εφόσον υπάρξει υπόνοια περί δόλιας χρήσης του Προγράμματος με σκοπό τη συλλογή και εξαργύρωση μεγάλου αριθμού yellows.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την απόδοση των yellows της ενέργειας είναι τα Μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow να:

α) διατηρούν την ιδιότητα Μέλους του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας κατά τη διάρκεια της ενέργειας και την ημερομηνία απόδοσης των yellows και

β) πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, αναφορικά με τη συλλογή και εξαργύρωση yellows.


Συνεργαζόμενα πρατήρια:

Εντόπισε στον χάρτη το πλησιέστερο πρατήριο που συμμετέχει στην προσφορά