Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια έχει λήξει!

Μάθετε περισσότερα για την συνεργασία του yellow με τα πρατήρια Shell!

Κέρδισε έως 6% σε yellows στα Πρατήρια Shell!

Ο χειμώνας είναι προ των πυλών!

Ακολούθησε τα παρακάτω απλά βήματα για να έχεις ένα σπίτι γεμάτο ζεστασιά και πολλά yellows:

  1. Κάλεσε το 18330* ή επισκέψου ένα από τα επιλεγμένα πρατήρια Shell.
  2. Παράγγειλε πετρέλαιο θέρμανσης αξίας 500€ και άνω.
  3. Πραγματοποίησε την πληρωμή σου, από 16/10 έως 30/11/23, με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης και κέρδισε:
    • 6% σε yellows, με πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα
    • 2% σε yellows, με χρεωστική κάρτα.

*Αστική χρέωση για κλήσεις από σταθερό δίκτυο ΟΤΕ. Για τα άλλα δίκτυα σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του αντίστοιχου παρόχου σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας.

Για τον νομό Αττικής ισχύει και το 210 2852071.

Όροι και προϋποθέσεις


Πού ισχύει η ενέργεια;

Αποκλειστικά σε επιλεγμένα πρατήρια Shell που συμμετέχουν στην ενέργεια ή/και καλώντας στο 18330*. Για τον νομό Αττικής ισχύει και το 210 2852071.

*Αστική χρέωση για κλήσεις από σταθερό δίκτυο ΟΤΕ. Για τα άλλα δίκτυα σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του αντίστοιχου παρόχου σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας.

Πότε ισχύει η ενέργεια;

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά από 16/10/2023 έως και 30/11/2023.

Για ποιες κάρτες ισχύει η ενέργεια;

Για όλες τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Τι κερδίζεις;

Το κέρδος για κάθε 1€ συναλλαγής, για αγορά πετρελαίου θέρμανσης αξίας από 500€ και άνω, με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, αντιστοιχεί σε:

  • 30 yellows (6% σε yellows), με πιστωτική ή/και προπληρωμένη κάρτα.
  • 10 yellows (2% σε yellows), με χρεωστική κάρτα.

Πότε θα πάρεις τα yellows της ενέργειας;

Το σύνολο των yellows θα καταχωρηθεί στον λογαριασμό του Μέλους έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.


Γενικοί Όροι 

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και να εξοφληθεί με χρήση κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

Η Τράπεζα Πειραιώς διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει yellows, που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας, από Μέλη, εφόσον υπάρξει υπόνοια περί δόλιας χρήσης του Προγράμματος με σκοπό τη συλλογή και εξαργύρωση μεγάλου αριθμού yellows.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την απόδοση των yellows της ενέργειας είναι τα Μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow να:

α) διατηρούν την ιδιότητα Μέλους του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας κατά τη διάρκεια της ενέργειας και την ημερομηνία απόδοσης των yellows και

β) πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, αναφορικά με τη συλλογή και εξαργύρωση yellows.

Δες εδώ τα επιλεγμένα πρατήρια Shell

Εντόπισε στον χάρτη το πλησιέστερο πρατήριο που συμμετέχει στην προσφορά