Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια έχει λήξει!

Μάθετε περισσότερα για την συνεργασία του yellow με τo Ekdromi.gr!

Κέρδισε 20% σε yellows στο Ekdromi.gr & 1 Διανυκτέρευση δώρο!

Χριστούγεννα στην πόλη ή στο χωριό; Κλείσε τώρα τις τελευταίες εξορμήσεις του 2023 ή προγραμμάτισε τις αποδράσεις σου για το νέο έτος με το Ekdromi.gr, με πιστωτικές ή/προπληρωμένες κάρτες, και κέρδισε πολλά yellows!


  • Από 01/12 έως 28/12/23 επισκέψου το ekdromi.gr για να ανακαλύψεις μια τεράστια ποικιλία ξενοδοχείων, πακέτων διαμονής και διακοπών σε μοναδικές τιμές!
  • Κάνε την κράτησή σου online για όποια περίοδο θες, με check-out έως 31/12/24 και
  • Κέρδισε σε ΟΛΕΣ τις προσφορές 20% σε yellows, για συναλλαγές με πιστωτική ή/και προπληρωμένη κάρτα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Επιπλέον, το Ekdromi.gr σού κάνει ΔΩΡΟ μία διανυκτέρευση, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, κατόπιν διαθεσιμότητας!

Καλές χειμερινές εξορμήσεις παρέα με το yellow!


Όροι και προϋποθέσεις

Πού ισχύει η ενέργεια;

Αποκλειστικά στο www.ekdromi.gr.

Πότε ισχύει η ενέργεια;

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά από 01/12/2023 έως και 28/12/2023.

Για ποιες κάρτες ισχύει η ενέργεια;

Για πιστωτικές ή/και προπληρωμένες κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Τί κερδίζεις;

Το κέρδος για κάθε 1€ συναλλαγής, με πιστωτική ή/και προπληρωμένη κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, αντιστοιχεί σε 100 yellows.

Πότε θα πάρεις τα yellows της ενέργειας;

Το σύνολο των yellows θα καταχωρηθεί στον λογαριασμό του Μέλους έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Γενικοί Όροι

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και να εξοφληθεί με χρήση κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

Η Τράπεζα Πειραιώς διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει yellows, που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας, από Μέλη, εφόσον υπάρξει υπόνοια περί δόλιας χρήσης του Προγράμματος με σκοπό τη συλλογή και εξαργύρωση μεγάλου αριθμού yellows.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την απόδοση των yellows της ενέργειας είναι τα Μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow να:

α) διατηρούν την ιδιότητα Μέλους του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας κατά τη διάρκεια της ενέργειας και την ημερομηνία απόδοσης των yellows

και

β) πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, αναφορικά με τη συλλογή και εξαργύρωση yellows.