Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια έχει λήξει!

Μάθετε περισσότερα για την συνεργασία του yellow με το Ekdromi.gr!

Κέρδισε 10% σε yellows με το yellow app, στο Ekdromi.gr

Η άνοιξη ήρθε και είναι η κατάλληλη εποχή για να προγραμματίσεις τις μικρές και μεγάλες σου αποδράσεις στο Ekdromi.gr και παράλληλα να κερδίσεις yellows!

Πώς; Ακολούθησε τα παρακάτω απλά βήματα:

Βήμα 1: Εάν δεν είσαι ήδη χρήστης, κατέβασε το yellow app σε iOS ή Android συσκευή και κάνε το πρώτο login με τους προσωπικούς σου κωδικούς winbank, πριν πραγματοποιήσεις την συναλλαγή σου.

Βήμα 2: Επισκέψου από 21/03 έως 07/04/2022, το www.ekdromi.gr, ανακάλυψε μία τεράστια ποικιλία ξενοδοχείων, πακέτων διαμονής και διακοπών σε μοναδικές τιμές και κάνε την κράτησή σου online για όποια εποχή θες!

Βήμα 3: Χρησιμοποίησε για την online συναλλαγή σου κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης…

…και κέρδισε 10% της αξίας της συναλλαγής σου σε yellows!

Θέλεις ακόμα περισσότερα;

Το Ekdromi.gr σού κάνει Δώρο μία επιπλέον διανυκτέρευση, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία και κατόπιν διαθεσιμότητας.


Όροι και προϋποθέσεις

Πού ισχύει η ενέργεια;

Αποκλειστικά στο www.ekdromi.gr.

Πότε ισχύει η ενέργεια;

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά από 21/03/2022 έως και 07/04/2022.

Ποιους αφορά η ενέργεια;

Η ενέργεια αφορά τα Μέλη του Προγράμματος, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εγκαταστήσει τη yellow εφαρμογή σε συσκευή τους και έχουν πραγματοποιήσει το πρώτο login/την πρώτη επιβεβαιωμένη είσοδο σε αυτή, πριν πραγματοποιήσουν την συναλλαγή τους στο www.ekdromi.gr.

Ειδικά για του Πελάτες της Τράπεζας που θα εγγράφουν σαν Μέλη του Προγράμματος κατά την διάρκεια της παρούσας προωθητικής ενέργειας, διευκρινίζεται ότι η πρώτη επιβεβαιωμένη είσοδος στην εφαρμογή yellow, θα μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός διαστήματος 2 ημέρων από την εγγραφή τους στο Πρόγραμμα.

Για ποιες κάρτες ισχύει η ενέργεια;

Για όλες τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Τί κερδίζεις;

Το κέρδος αντιστοιχεί σε 50 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής, για online κρατήσεις και εφάπαξ online αγορές πακέτων διακοπών & διαμονής, με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Πότε θα πάρεις τα yellows της ενέργειας;

Το σύνολο των yellows θα καταχωρηθεί στον λογαριασμό του Μέλους έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Γενικοί Όροι

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και να εξοφληθεί με χρήση κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.