Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια έχει λήξει!

Μάθετε περισσότερα για την συνεργασία του yellow με τα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ!

2πλάσια yellows στα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ με το yellow app

Αυτό το Πάσχα, για το γιορτινό τραπέζι, επισκέψου τα επιλεγμένα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ή το www.sklavenitis.gr  και κέρδισε 2πλάσια yellows!

Επωφελήσου από την προσφορά ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

Βήμα 1: Εάν δεν είσαι ήδη χρήστης, κατέβασε το yellow app σε iOS ή Android συσκευή και κάνε το πρώτο login με τους προσωπικούς σου κωδικούς winbank, πριν πραγματοποιήσεις τη συναλλαγή σου.

Βήμα 2: Από 11/04 έως 26/04/2022, βρες στο χάρτη ένα από τα επιλεγμένα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ που συμμετέχουν στην ενέργεια ή μπες στο www.sklavenitis.gr, και πραγματοποίησε τις αγορές της εβδομάδας, αλλά και του πασχαλινού τραπεζιού!

Βήμα 3: Χρησιμοποίησε για τις αγορές σου κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Είναι τόσο εύκολο να κερδίσεις 2πλάσια yellows!


Όροι και προϋποθέσεις

Πού ισχύει η ενέργεια;

Αποκλειστικά στα επιλεγμένα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ που συμμετέχουν στην ενέργεια και στο www.sklavenitis.gr.

Πότε ισχύει η ενέργεια;

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά από 11/04/2022 έως και 26/04/2022.

Ποιους αφορά η ενέργεια;

Η ενέργεια αφορά τα Μέλη του Προγράμματος, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εγκαταστήσει τη yellow εφαρμογή σε συσκευή τους και έχουν πραγματοποιήσει το πρώτο login/την πρώτη επιβεβαιωμένη είσοδο σε αυτή, πριν πραγματοποιήσουν την συναλλαγή τους στα επιλεγμένα supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ που συμμετέχουν στην ενέργεια και στο www.sklavenitis.gr.

Ειδικά για τους Πελάτες της Τράπεζας που θα εγγραφούν σαν Μέλη του Προγράμματος κατά την διάρκεια της παρούσας προωθητικής ενέργειας, διευκρινίζεται ότι η πρώτη επιβεβαιωμένη είσοδος στην εφαρμογή yellow, θα μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός διαστήματος 2 ημέρων από την εγγραφή τους στο Πρόγραμμα.

Για ποιες κάρτες ισχύει η ενέργεια;

Για όλες τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Τί κερδίζεις;

Το κέρδος για κάθε 1€ συναλλαγής, με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, αντιστοιχεί σε:

20 yellows, με πιστωτική ή/και προπληρωμένη κάρτα.

10 yellows, με χρεωστική κάρτα.

Πότε θα πάρεις τα yellows της ενέργειας;

Το σύνολο των yellows θα καταχωρηθεί στον λογαριασμό του Μέλους έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.


Γενικοί Όροι

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και να εξοφληθεί με χρήση κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

Η Τράπεζα Πειραιώς διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει yellows, που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας, από Μέλη, εφόσον υπάρξει υπόνοια περί δόλιας χρήσης του Προγράμματος με σκοπό τη συλλογή και εξαργύρωση μεγάλου αριθμού yellows.