Προσφορές σε πελάτες Στεγαστικών Δανείων της Τράπεζας Πειραιώς με Συνεργάτες του yellow: ΗΡΩΝ, MediaMarkt & WIND.

Μάθε πώς μπορείς να επωφεληθείς από τις ειδικές προσφορές των Συνεργατών του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, ΗΡΩΝ, MediaMarkt και WIND τις οποίες εξασφάλισες με την εκταμίευση του στεγαστικού σου δανείου.

α. ΗΡΩΝ

100€ (50.000 yellows) για την απόκτηση προγράμματος ηλεκτρικής ενέργειας, φυσικού αερίου ή ΕΝ.Α.

Κάλεσε στο 2130075356 ή στείλε e-mail στο direct-sales@heron.gr, αναφέροντας :

  • τον προσωπικό σου Κωδικό yellow και
  • τα στοιχεία επικοινωνίας που θα σου ζητηθούν.

Την επόμενη εργάσιμη ημέρα θα σε καλέσει ένας εκπρόσωπος του Ήρωνα, για να επιλέξεις το νέο συμβόλαιο που ταιριάζει στις ανάγκες σου, για Ρεύμα ή/και Φυσικό Αέριο ή/και ΕΝ.Α, και για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τυχόν έγγραφα που θα χρειαστούν. Τα yellows θα πιστωθούν στον λογαριασμό σου, εντός 60 ημερών από την απόκτηση του συμβολαίου.

β. WIND

Δώρο τα δύο πρώτα πάγια στα προγράμματα σταθερής WIND Fiber 50 & WIND Fiber 100.

Επισκέψου το www.wind.gr/offer/wind-fiber-piraeus/ και καταχώρισε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σου στο σχετικό πεδίο.

Ένας εκπρόσωπος της WIND θα επικοινωνήσει μαζί σου για την απόκτηση του προγράμματος. Θα πρέπει να έχεις διαθέσιμο τον προσωπικό σου Κωδικό yellow καθώς και όσα έγγραφα ζητήσει ο Πάροχος (ενδεικτικά αναφέρονται ΔΑΤ, λογαριασμός σταθερής τηλεφωνίας, λογαριασμός ΔΕΚΟ).

γ. MediaMarkt

20% έκπτωση στη MediaMarkt στα κλιματιστικά και στις Mεγάλες & Mικρές Oικιακές Συσκευές*.

Κάνε τις αγορές σου στα φυσικά καταστήματα MediaMarkt είτε στο www.mediamarkt.gr με το κουπόνι που μπορείς να λάβεις:

  • μέσω της εφαρμογής του yellow ή
  • μέσω email, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσες κατά την εγγραφή σου στο Πρόγραμμα.

Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις:

  Το κουπόνι έκπτωσης 20% αφορά μόνο μια παραγγελία – συναλλαγή.

  Σε περίπτωση αλλαγής γνώμης ο πελάτης λαμβάνει το ποσό που έχει πληρώσει και αναγράφεται στην απόδειξη και όχι την αρχική αξία του προϊόντος προ της εφαρμογής της έκπτωσης.

  Τα κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά με άλλες ενέργειες, προσφορές, προνόμια και εκπτώσεις (π.χ. περίοδο εποχιακών εκπτώσεων, Black Friday, προωθητικές ενέργειες, δώρο ΦΠΑ κτλ.).

  Ο δανειολήπτης έχει δικαίωμα χρήσης του κουπονιού είτε σε φυσικό κατάστημα «Media Markt» ή «Public MediaMarkt» είτε online μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.MediaMarkt.gr έως και 31/12/2022.

* Η έκπτωση 20% δίδεται από τη MediaMarkt για την απόκτηση κλιματιστικού και μεγάλης & μικρής οικιακής συσκευής και η προσφορά δε συμπεριλαμβάνει τηλεοράσεις.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να επωφεληθείς των παραπάνω ειδικών προσφορών είναι να:

  • Είσαι ο 1ος οφειλέτης του Στεγαστικού Δανείου και ενεργό Μέλος του yellow, του Προγράμματος Επιβράβευσης της Τράπεζας Πειραιώς. Αν δεν είσαι ήδη, μάθε εδώ πώς θα εγγραφείς στο Πρόγραμμα.
  • Έχεις πραγματοποιήσει αίτηση για Στεγαστικό Δάνειο από 30/09/21 έως και 31/12/2021, το οποίο να έχει εκταμιευθεί έως και 31/12/2022.
  • Αποκτήσεις την προσφορά από τον κάθε Συνεργάτη μέχρι και τις 31/12/2022.

Οι προσφορές δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με οποιονδήποτε τρόπο.

Όροι & Προϋποθέσεις