Όροι & Προϋποθέσεις Media Markt promo

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά από 05/02/2021 έως και 15/02/2021 για αγορά τηλεόρασης αξίας από 499€ και άνω, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ,

Η αγορά μπορεί να πραγματοποιηθεί στα φυσικά καταστήματα MediaMarkt καθώς και στο Online shop* (www.mediamarkt.gr).

Το κέρδος αντιστοιχεί σε 100 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής με κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και το ποσό να εξοφληθεί εξ’ ολοκλήρου με χρήση μίας κάρτας, πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης, της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Διαφορετικά, το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.

Απαραίτητες προϋποθέσεις, για να κερδίσει το Μέλος τα yellows της προσφοράς, είναι:

α) να χρεωθεί το ποσό για την απόκτηση τηλεόρασης, ξεχωριστά από λοιπές αγορές προϊόντων στα καταστήματα MediaMarkt ή στο Online shop και

β) η χρέωση της κάρτας, να αφορά μόνο σε μια τηλεόραση και όχι περισσότερες, όπου η συνολική αξία της να αντιστοιχεί στο ανωτέρω ποσό.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

Απόδοση yellows:

Συναλλαγές στα φυσικά καταστήματα: η καταχώρηση των yellows, στον λογαριασμό του Μέλους, θα γίνει έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

*Online εφάπαξ συναλλαγές: η καταχώρηση των yellows στο λογαριασμό του Μέλους, θα γίνει σε 2 στάδια ανάλογα με την κάρτα που θα χρησιμοποιήσει. Συγκεκριμένα:

yellows για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής

Έως 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής

Έως 30 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής

Σύνολο yellows

Συναλλαγή με Κάρτα

10

90

100

Πιστωτική & Προπληρωμένη κάρτα

5

95

100

Χρεωστική κάρτα

*Online συναλλαγές σε δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας: Η καταχώρηση των yellows στον λογαριασμό του Μέλους, θα γίνει ως κάτωθι :

yellows για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής

Έως 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της κάθε δόσης

Έως 30 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής

Σύνολο yellows

Συναλλαγή με Κάρτα

10

90

100

Πιστωτική κάρτα