Όροι & Προϋποθέσεις WIND

Η ενέργεια ισχύει από 10/01/2022 έως και 28/02/2022 για αγορές Smartphone, Tablet & Αξεσουάρ από τα συνεργαζόμενα φυσικά καταστήματα WIND.

Εξαιρούνται οι ανανεώσεις χρόνου ομιλίας, οι αγορές συμβολαίων καρτοκινητής, οι online συναλλαγές και οι πληρωμές λογαριασμών.

Η ενέργεια αφορά τα Μέλη του Προγράμματος, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εγκαταστήσει τη yellow εφαρμογή σε συσκευή τους και έχουν πραγματοποιήσει το πρώτο login/την πρώτη επιβεβαιωμένη είσοδο σε αυτή πριν να πραγματοποιήσουν τη συναλλαγή τους στη WIND και πριν τη λήξη της ενέργειας.

Ειδικά για τους Πελάτες της Τράπεζας που θα εγγράφουν σαν Μέλη του Προγράμματος στη διάρκεια της ενέργειας, διευκρινίζεται ότι η πρώτη επιβεβαιωμένη είσοδος στην εφαρμογή yellow θα μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός διαστήματος 2 ημέρων, από την εγγραφή τους στο Πρόγραμμα.

Το κέρδος αντιστοιχεί σε 75 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής, με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της ενέργειας και το ποσό να εξοφληθεί με χρήση κάρτας, πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

Απόδοση yellows:

Η καταχώρηση των yellows στον λογαριασμό του Μέλους, θα γίνει έως και 5 εργάσιμες ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.