Όροι και Προϋποθέσεις

Η ενέργεια ισχύει από 20/04/2021 έως και 29/04/2021 για αγορές Smartwatches, Portable Speakers & EScooters, αξίας 99€ και άνω,  που διατίθενται στα καταστήματα «Public» ή/και «Public MediaMarkt» ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.public.gr.

Εξαιρούνται τα προϊόντα της Apple και οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Public Marketplace.

Το κέρδος, για συναλλαγή με κάρτα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα, αντιστοιχεί σε:

100 yellows για κάθε 1 ευρώ αξίας συναλλαγής.

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και το ποσό θα πρέπει να εξοφληθεί εξ’ ολοκλήρου με τη χρήση μίας κάρτας, πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης, της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα .

 

Διαφορετικά, το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.

Απαραίτητες προϋποθέσεις, για να κερδίσει το Μέλος τα yellows της προσφοράς, είναι:

α) να χρεωθεί το ποσό για την απόκτηση Smartwatch, Portable Speakers ή EScooter, ξεχωριστά από λοιπές αγορές προϊόντων στα καταστήματα «Public» ή/και «Public MediaMarkt» ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.public.gr και

β) η χρέωση της κάρτας, να αφορά μόνο σε ένα Smartwatch, Portable Speakers ή EScooter και όχι περισσότερα, όπου η συνολική αξία τους να αντιστοιχεί στο ανωτέρω ποσό.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

Απόδοση yellows:

Συναλλαγές στα φυσικά καταστήματα:

Η καταχώρηση των yellows, στον λογαριασμό του Μέλους, θα γίνει έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

*Online εφάπαξ συναλλαγές:

Η καταχώρηση των yellows στο λογαριασμό του Μέλους, θα γίνει σε 2 στάδια ανάλογα με την κάρτα που θα χρησιμοποιήσει. Συγκεκριμένα:

 

Έως 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής

Έως 30 ημέρες μετά τη λήξη της ενέργειας

Σύνολο yellows

Συναλλαγή με Κάρτα

yellows για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής

10

90

100

Πιστωτική & Προπληρωμένη κάρτα

5

95

100

Χρεωστική κάρτα

*Online συναλλαγές σε δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας:

Η καταχώρηση των yellows στον λογαριασμό του Μέλους, θα γίνει ως κάτωθι :

 

Έως 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της κάθε δόσης

Έως 30 ημέρες μετά τη λήξη της ενέργειας

Σύνολο yellows

Συναλλαγή με Κάρτα

yellows για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής

10

90

100

Πιστωτική κάρτα