Όροι και προϋποθέσεις


Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά, από 01/10/2021 έως 31/10/2021, για αγορές σε πάσο εισόδου/παιχνιδιού που θα πραγματοποιηθούν στο Allou! Fun Park & στο Kidom.

Εξαιρούνται οι αγορές που αφορούν προϊόντα εστίασης και φωτογραφείου.

Κέρδος σε yellows

Α. Για αγορές με πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, το κέρδος αντιστοιχεί σε 10 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής.

Β. Για αγορές με χρεωστικές κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, το κέρδος αντιστοιχεί σε 4 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής.

Απόδοση yellows

H καταχώρηση των yellows στον λογαριασμό του Μέλους θα γίνει έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και το ποσό να εξοφληθεί εξ’ ολοκλήρου με χρήση κάρτας, πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης, της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Διαφορετικά, το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.