Όροι και προϋποθέσεις

Πού ισχύει η ενέργεια;

Αποκλειστικά στα museumshop Αθήνας (Στοά  Σπυρομήλιου) και Θεσσαλονίκης (Λεωφ. Νίκης 9Α και Δημοσθένους).

Για ποιους ισχύει η ενέργεια;

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τα Μέλη του yellow, που θα λάβουν το παρόν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σχετικά με την προσφορά για αγορές στα museumshop του ΠΙΟΠ στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Η προσφορά δεν ισχύει για τα Μουσεία του ΠΙΟΠ και το e-shop www.piopmuseumshop.gr.

Πότε ισχύει η ενέργεια;

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά από 04/04/2022 έως και 23/04/2022.

Για ποιες κάρτες ισχύει;

Για όλες τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Τι κερδίζεις;

Το κέρδος για αγορά προϊόντων από τα museumshop Αθήνας και Θεσσαλονίκης, για κάθε 1€ συναλλαγής με κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, αντιστοιχεί σε:

  • 20 yellows για πιστωτική ή/και προπληρωμένη κάρτα.

  • 10 yellows για χρεωστική κάρτα.

Πότε θα πάρεις τα yellows της ενέργειας;

H καταχώρηση των yellows στον λογαριασμό του Μέλους θα γίνει έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.


Γενικοί Όροι

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και το ποσό να εξοφληθεί εφάπαξ, με χρήση κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος Επιβράβευσης, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.

Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.

Η Τράπεζα Πειραιώς διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει yellows, που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας, από Μέλη, εφόσον υπάρξει υπόνοια περί δόλιας χρήσης του Προγράμματος με σκοπό τη συλλογή και εξαργύρωση μεγάλου αριθμού yellows.