piraeus bank

Smart sales shopping: Έξυπνες αγορές με το yellow app και στις εκπτώσεις!

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις είναι εδώ! Και η στιγμή για να κάνεις, μαζί με το yellow app, το πιο έξυπνο sales shopping είναι τώρα!

Ετοίμασε τη λίστα με όσα θες να αποκτήσεις στις εκπτώσεις, κατέβασε το νέο yellow app στην iOS ή Android smartphone συσκευή σου και ξεκίνα να απολαμβάνεις τη νέα εμπειρία του smart shopping!

Γιατί, όμως, smart shopping;

#1 Γιατί οι Συνεργάτες είναι… στο χέρι σου!

Με το yellow app, πριν ακόμα βγεις για ψώνια, βρίσκεις τον Συνεργάτη που σε ενδιαφέρει και το κατάστημα που σε εξυπηρετεί. Aν θέλεις, μπορείς να αποκτήσεις Εκπτωτικό Κωδικό ή Δωροεπιταγή, χρησιμοποιώντας τα yellows που έχεις ήδη συγκεντρώσει, και να μειώσεις ακόμα περισσότερο την τελική τιμή αγοράς!

Πώς θα το κάνεις αυτό;
Εύκολα!

  • Πήγαινε στην ενότητα “Συνεργάτες” και δες με μια ματιά όλους τους Συνεργάτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow.
  • Επίλεξε τον Συνεργάτη που σε ενδιαφέρει και βρες περισσότερες πληροφορίες,όπως τη λίστα καταστημάτων, τον χάρτη με τα καταστήματά του, αλλά και προσφορές του yellow app, που θα κάνουν τις αγορές σου ακόμα πιο συμφέρουσες!
  • Απόκτησε:
    α) yellow Εκπτωτικό Κωδικό, με μερικά μόνο yellows, από Συνεργάτη που συμμετέχει στις εκπτώσεις και εξασφάλισε προνομιακή τιμή ή έκπτωση στις αγορές σου!
    β) Δωροεπιταγή yellow only, για να μειώσεις ακόμη περισσότερο το τελικό ποσό της συναλλαγής σου!

Τip: Αν είσαι στο δρόμο για το κατάστημα και δε θυμάσαι ακριβώς πώς να πας, άνοιξε την εφαρμογή του yellow και επίλεξε το συγκεκριμένο κατάστημα από τη λίστα ή τον χάρτη, για να σε καθοδηγήσει στο επιλεγμένο σημείο η εφαρμογή χαρτών της συσκευής σου.

Και μην ξεχνάς ότι χρησιμοποιώντας κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow κατά τη συναλλαγή σου στους  Συνεργάτες του Προγράμματος, μπορείς να συγκεντρώσεις αλλά και να εξαργυρώσεις yellows. Αυτό από μόνο του είναι ένας πολύ καλός λόγος για να επιλέξεις τους yellow Συνεργάτες για το εκπτωτικό σου shopping!

#2 Γιατί με τους χάρτες… βρίσκεις τι είναι κοντά ή μακριά σου!

Είτε θες να εκμεταλλευτείς τις εκπτώσεις στην αγορά της γειτονιάς σου είτε θέλεις να πας κάπου πιο μακριά, με το yellow app μπορείς να εντοπίσεις εύκολα τους Συνεργάτες του Προγράμματος.

Πώς να χρησιμοποιήσεις τους χάρτες του yellow app στις εκπτώσεις?

  • Από την ενότητα “Συνεργάτες”, επίλεξε τον χάρτη και δες τα συνεργαζόμενα καταστήματα των Συνεργατών του Προγράμματος, σε ολόκληρη τη χώρα!
  • Εστίασε σε μία περιοχή είτε με τα δάχτυλα είτε με double tap και ανακάλυψε τα καταστήματα που υπάρχουν σε αυτήν.

Πραγματοποίησε τα εκπτωτικά σου ψώνια στα καταστήματά τους και κέρδισε ή εξαργύρωσε yellows, χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

#3 Γιατί με τα φίλτρα βρίσκεις ό,τι ψάχνεις!

Last but not least: ας μιλήσουμε για φίλτρα!

Πώς θα χρησιμοποιήσεις τα φίλτρα της ενότητας των Συνεργατών;

  • Μέσα στην ενότητα “Συνεργάτες”, επίλεξε τα φίλτρα (το εικονίδιο που μοιάζει με χωνί στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης σου).
  • Έχεις την επιλογή να χρησιμοποιήσεις φίλτρο για την Κατηγορία του Συνεργάτη ή/και την Περιοχή που σε ενδιαφέρει, αλλά και να αναζητήσεις συγκεκριμένο Συνεργάτη.
  • Ειδικά με την επιλογή «Κοντά μου», βρίσκεις εύκολα τους Συνεργάτες που βρίσκονται κοντά σου!
  • Πατώντας την επιλογή «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ», εμφανίζονται οι Συνεργάτες που ανταποκρίνονται στην αναζήτησή σου, σε λίστα. Με την επιλογή του εικονιδίου του χάρτη στο επάνω δεξί μέρος της οθόνης σου, μπορείς να δεις τα αποτελέσματα της αναζήτησής σου σε χάρτη!

Σημαντικό: Θυμήσου πως για να λειτουργήσουν πιο αποτελεσματικά οι χάρτες του yellow app, ώστε να γίνουν το δεξί σου χέρι στο φετινό smart summer sales shopping, θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει την πρόσβαση στην τοποθεσία σου, από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Η νέα εμπειρία του smart shopping.. είναι yellow! Για να κάνεις τα ψώνια σου έξυπνα, λοιπόν, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις λίστα με το τι χρειάζεσαι και να αποφασίσεις πού θα πας για ψώνια. Όλα τα άλλα τα αναλαμβάνει το yellow app!

Το yellow app είναι στο χέρι σου για να έχεις περισσότερα και… στις εκπτώσεις!