yellow

Απόκτησε εξοπλισμό για τρέξιμο & κέρδισε περισσότερα yellows

Τα τελευταία χρόνια όλοι τρέχουν! Σε δρόμους, στάδια, γήπεδα, βουνά, νησιά και πάρκα, κόσμος όλων των ηλικιών τρέχει. Το φαινόμενο των αυξανόμενων δρομέων επιβεβαιώνεται και από τις συμμετοχές στις κατά καιρούς διοργανώσεις αγώνων δρόμου (ακόμα και των διαδικτυακών), με κορυφαίο βέβαια τον Αυθεντικό Μαραθώνιο που θα πραγματοποιηθεί στις 14/11/2021.

Και ιδού η απορία: είναι μόδα το τρέξιμο … ή μήπως είναι κάτι παραπάνω;

Με το yellow παρέα, το τρέξιμο είναι σίγουρα κάτι παραπάνω!

Γιατί όταν έχεις τον καλύτερο σύμμαχο στις αθλητικές σου δραστηριότητες, τότε και η προσπάθειά σου θα στεφθεί με επιτυχία! Και σύμμαχοί σου δεν είναι άλλοι από τους Συνεργάτες του yellow, του Προγράμματος Επιβράβευσης της Τράπεζας Πειραιώς που σου χαρίζουν πολλά yellows, στις αγορές σου με κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Δημιούργησε το ιδανικό outfit στα πολυκαταστήματα attica και… τρέξε να κερδίσεις 20% σε yellows!

Τα πολυκαταστήματα attica είναι ο κορυφαίος προορισμός μόδας και ομορφιάς στην Ελλάδα, στον οποίο μπορείς να βρεις και τα μεγαλύτερα brands σε sportwear και outdoor για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Αν λοιπόν ετοιμάζεσαι για τον Μαραθώνιο ή απλά θες τα καλύτερα activity outfits (… και όχι μόνο!) τότε μη χάνεις στιγμή!

  • Αρχικά, εάν δεν είσαι ήδη χρήστης, κατέβασε το yellow app σε ios ή android συσκευή, κάνε το πρώτο σου login με τους προσωπικούς σου κωδικούς winbank, πριν πραγματοποιήσεις τη συναλλαγή σου. Εν συνεχεία, επισκέψου τα πολυκαταστήματα attica, από 8/11 έως 21/11/2021.
  • Πραγματοποίησε τις αγορές σου σε όλα τα τμήματα του πολυκαταστήματος, χρησιμοποιώντας κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης και
  • Κέρδισε 20% της αξίας των αγορών σου σε yellows!

Μάθε περισσότερα εδώ.

Βρες τα καλύτερα gadgets στους yellow Συνεργάτες!

Με το yellow – και τα smart gadgets των Συνεργατών του Προγράμματος- το τρέξιμο γίνεται ακόμα πιο fun, γιατί κερδίζεις έως x10 yellows με τις αγορές σου!

MediaMarkt: Από ακουστικά, smartwatch, cameras έως και διαδρόμους γυμναστικής για να τρέχεις στο σπίτι σου… ό,τι χρειάζεσαι για την καθημερινή σου άσκηση θα τα βρεις σίγουρα στα καταστήματα MediaMarkt και στο www.mediamarkt.gr.

Public: Ο ειδικός στα wearables και τα fitness gadgets είναι τα καταστήματα Public και το www.public.gr με λύσεις για κάθε ανάγκη.

Wind: Βρες στην WIND, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, smartphones αλλά και gadgets που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σου. Επισκέψου ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα και βρες την καλύτερη παρέα στο τρέξιμο!

Και μην ξεχνάς ότι… σε όλους τους Συνεργάτες του yellow, του Προγράμματος Επιβράβευσης της Τράπεζας Πειραιώς, κερδίζεις και εξαργυρώνεις yellows με τις συναλλαγές σου, τόσο στα καταστήματα όσο και στα κατά περίπτωση e-shops.

Τώρα που ξέρεις πού θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να αθληθείς, μπορείς να απολαύσεις το τρέξιμο, την πιο φυσική μορφή άσκησης, χωρίς να ανησυχείς για το αν ο εξοπλισμός σου είναι ο κατάλληλος!