STANLEY Jr. Toys: Νέος Συνεργάτης του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow

Καλωσορίζουμε τον νέο Συνεργάτη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, το STANLEY Jr. Toys.

Το STANLEY Jr. Toys είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα παιχνιδιών που έψαχνες! Πραγματικά ποιοτικά παιχνίδια, για παιδιά από 3 ετών με δημιουργικές ανησυχίες, σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις στο www.stanleyjrtoys.gr. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των παιχνιδιών STANLEY Jr. Toys είναι ότι είναι κατασκευασμένα από ξύλο εξαιρετικής ποιότητας και ότι προσομοιάζουν σε αληθινά εργαλεία, τηρώντας όμως τις αυστηρές προδιαγραφές για την ασφάλεια των παιδιών.

Στόχος της εταιρίας STANLEY Jr. Toys είναι το παιδί να ασχολείται με δημιουργικά παιχνίδια, να κατασκευάζει από το μηδέν ξύλινα παιχνίδια αφήνοντας την φαντασία του ελεύθερη, ενώ μπορεί να τα βάψει και να τα διακοσμήσει όπως το επιθυμεί, δίνοντάς τους έτσι την δική του ιδιαίτερη, προσωπική πινελιά. Τα εργαλεία κήπου που θα βρεις στο e-shop είναι απόλυτα χρηστικά και δίνουν στο παιδί την ευκαιρία να ανακαλύψει τη μαγεία του να σκαλίζει, να φυτεύει, να φροντίζει και να αναπτύσσει τον δικό του μικρό κήπο. Στο www.stanleyjrtoys.gr μπορείς, επίσης, να βρεις και οχήματα από πλαστικό ανώτερης ποιότητας. Όλα τα STANLEY Jr. Toys παιχνίδια τροφοδοτούν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών. Παράλληλα, φέρνουν πιο κοντά την οικογένεια, καθώς δημιουργούνται αφορμές για το παιδί να «μαστορεύει» με την καθοδήγηση του γονέα για να συναρμολογήσει τα παιχνίδια ή να ασχοληθεί με την κηπουρική.

Το STANLEY Jr. Toys είναι ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελλάδα με αποστολές. Επισκέψου το και βρες το τέλειο δώρο!

Μάθε περισσότερα για τον νέο Συνεργάτη του Προγράμματος Επιβράβευσης και πώς μπορείς να κερδίσεις αλλά και να εξαργυρώσεις yellows εδώ.