blog

Coffee Island: Νέος Συνεργάτης του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow

Καλωσορίζουμε τον νέο Συνεργάτη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, την Coffee Island.


Η Coffee Island προσφέρει από το 1999 καφέδες υψηλής ποιότητας από όλον τον κόσμο, κάθε ένας με τη δική του ιστορία να ξεδιπλώνεται καθημερινά από τον κόκκο, στο φλιτζάνι χιλιάδων καταναλωτών.

Διαθέτει ένα δίκτυο 431 καταστημάτων που απλώνεται σε 52 νομούς και 97 πόλεις της Ελλάδας και σε ακόμα 55 σημεία στο εξωτερικό, αποτελώντας σήμερα την Νο1 αλυσίδα καφεστίασης στην Ελληνική αγορά.

Πιστή στη φιλοσοφία του εκδημοκρατισμού του specialty καφέ, η αλυσίδα συνεχίζει να «υπηρετεί» σταθερά την αποστολή της. Το 90% της ποσότητας του καφέ εισάγεται απευθείας από τις φάρμες, αφού η εταιρία υποστηρίζει την άμεση συνεργασία με μεμονωμένους παραγωγούς ή συνεταιρισμούς στις χώρες παραγωγής καφέ, θέτοντας ως πυλώνα της εταιρικής της κουλτούρας και δράσης της το direct trade, με τους εξερευνητές της να αναζητούν διαρκώς ανά τον κόσμο, φάρμες που κρύβουν μοναδικούς κόκκους, αρώματα και ιστορίες καφέ.

Στην Coffee Island, εκτός από ξεχωριστές ποικιλίες specialty καφέ, επιλογές σε κρύα και ζεστά ροφήματα, βρίσκεις μία μεγάλη γκάμα από γευστικά αλμυρά και γλυκά συνοδευτικά καθώς και προϊόντα καφεκοπτείου και αξεσουάρ για να φτιάξεις και μόνος τον καφέ σου.

Η Coffee Island, εκτός από ένα τεράστιο δίκτυο, διαθέτει και ένα φιλικό e-shop το www.coffeeisland.gr αλλά και μια πρακτική εφαρμογή, το My Coffee Island App. Μέσα από αυτές τις 2 ηλεκτρονικές πλατφόρμες, μπορείς να παραγγέλνεις εύκολα και γρήγορα ό,τι χρειάζεσαι με παράδοση στο σπίτι ή στο γραφείο ή, αν το προτιμάς, με απευθείας παραλαβή από το κατάστημα της επιλογής σου.

Μάθε περισσότερα για τον νέο Συνεργάτη του Προγράμματος Επιβράβευσης και πώς μπορείς να κερδίσεις αλλά και να εξαργυρώσεις yellows εδώ.