blog

Super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ: Νέος Συνεργάτης του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow

Καλωσορίζουμε τον νέο Συνεργάτη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, την ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Όραμα της αλυσίδας super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι να στέκεται δίπλα σε πελάτες, εργαζόμενους και τοπικές κοινωνίες, δημιουργώντας ένα περιβάλλον φροντίδας για όλους.

Γι’ αυτό το λόγο, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ, από το 1948 που ιδρύθηκε το πρώτο κατάστημα από τον Ανδρέα Κρητικό στην Αίγινα μέχρι και σήμερα, αφουγκράζεται τις ανάγκες κάθε περιοχής, αλλά και κάθε ανθρώπου, προσφέροντας μόνο το καλύτερο.

Έτσι, μέσα από τη δημιουργία ενός κλασικού παντοπωλείου, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ προσφέρει καθημερινά στις τοπικές κοινωνίες ανά την Ελλάδα όλα όσα χρειάζονται, παρέχοντάς τους παράλληλα φιλική και ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

Στην αλυσίδα των super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι: Ποιότητα, ποικιλία & εξυπηρέτηση! Κάθε προϊόν που βρίσκεται στα ράφια της ΚΡΗΤΙΚΟΣ πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας. Ενώ σε ό,τι αφορά την ποικιλία, θα βρεις ευρεία γκάμα προϊόντων ελληνικής αλλά και διεθνούς προέλευσης. Τέλος, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ, επενδύει στον ανθρώπινο παράγοντα δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες που την επιλέγουν καθημερινά για τις αγορές τους.

Μια διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ, απαριθμεί σήμερα 370 καταστήματα super market και απασχολεί περισσότερους από 2.500 εργαζόμενους πανελλαδικά. Παράλληλα, διαθέτει και ένα φιλικό και λειτουργικό e-shop, στο οποίο θα βρεις την ίδια ποικιλία και ποιότητα προϊόντων.

Η αλυσίδα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι η απόλυτη επιλογή για να πραγματοποιείς κι εσύ τα καθημερινά σου ψώνια, και να κερδίζεις αλλά και να εξαργυρώνεις yellows!

Μάθε περισσότερα για τον νέο Συνεργάτη του Προγράμματος Επιβράβευσης και πώς μπορείς να κερδίσεις αλλά και να εξαργυρώσεις yellows εδώ.