CAVA ANTHIDIS: Νέος Συνεργάτης του
Προγράμματος Επιβράβευσης yellow

Καλωσορίζουμε τον νέο Συνεργάτη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, την CAVA ANTHIDIS.


Η CAVA ANTHIDIS αποτελεί από το 1945 σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του καλού ποτού και κρασιού. Ήταν από τις πρώτες εταιρείες που εισήγαγαν και διακίνησαν επίσημα στην Ελλάδα πολύ γνωστά brands.


Tην δεκαετία του ’90 η CAVA ANTHIDIS αναπτύσσεται επιχειρηματικά σε μια από τις σημαντικότερες χονδρεμπορικές εταιρείες ποτού στην Ελλάδα με πανελλαδική διακίνηση, αποκλειστικές εισαγωγές παγκόσμια γνωστών brands και ένα πρωτοπόρο κατάστημα λιανικής. Χαρακτηριστικό είναι το slogan της εποχής:


«Εάν δεν το βρεις στην Κάβα Ανθίδης, δεν θα το βρεις πουθενά.».


Από τις αρχές του 2000 η τρίτη γενιά της CAVA ANTHIDIS συνεχίζει δυναμικά την οικογενειακή επιχείρηση με την ανάπτυξη δύο ακόμα καταστημάτων σε κεντρικά σημεία της Αττικής. Πλέον διαθέτει τρία καταστήματα λιανικής πώλησης σε Μαρούσι, Κολωνάκι και Γλυφάδα, που αποτελούν σημεία αναφοράς του καλού κρασιού και των ποιοτικών αποσταγμάτων. Στα ράφια της CAVA ANTHIDIS υπάρχουν περισσότερες από 3.000 ετικέτες κρασιών από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, premium αποστάγματα και ένα εξειδικευμένο τμήμα με ουίσκι μεταξύ των οποίων και μοναδικές single cask εμφιαλώσεις.


Επίσης έχει αναπτύξει ένα άρτια εξοπλισμένο ηλεκτρονικό κατάστημα με δυνατότητα παράδοσης σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Μάθε περισσότερα για τον νέο Συνεργάτη του Προγράμματος Επιβράβευσης και πώς μπορείς να κερδίσεις αλλά και να εξαργυρώσεις yellows εδώ