piraeusbank.gr

The Ranch: Γνώρισε το νέο Συνεργάτη του yellow

Καλωσορίζουμε τον νέο Συνεργάτη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, το The Ranch.

Το «The Ranch» βρίσκεται σε ιδιόκτητη έκταση 450 στρεμμάτων στο 26ο χλμ. της εθνικής οδού Ισθμού-Επιδαύρου στο Σοφικό Κορινθίας. Είναι ένας χώρος με σύγχρονες οικολογικές και αθλητικές εγκαταστάσεις, ξύλινες παραδοσιακές κατοικίες με θέμα την Άγρια Δύση, προσφέροντας με ασφάλεια στιγμές Δράσης, Άθλησης & Ψυχαγωγίας και πολύ Παιχνιδιού!

Λειτουργεί από το 2001 ως Οργανωμένη Παιδική Κατασκήνωση, προσφέροντας σε παιδιά ηλικίας 6-16 ετών ένα πλούσιο πρόγραμμα από εκπαιδευτικές, αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες από τα μέσα Ιουνίου και φτάνει μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Τους υπόλοιπους μήνες λειτουργεί ως θεματικό πάρκο για μονοήμερες εκδρομές, κάθε Σαββατοκύριακο και για διανυκτέρευση, διοργανώνοντας διάφορα θεματικά events καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να έρθουν σε επαφή με ένα διαφορετικό περιβάλλον και να ασχοληθούν με πολλές εναλλακτικές δραστηριότητες.

Μάθε περισσότερα για τον νέο Συνεργάτη του Προγράμματος Επιβράβευσης και πώς μπορείς να κερδίσεις αλλά και να εξαργυρώσεις yellows εδώ.