Οι καλύτερες διακοπές είναι με το Yellow!

Έφτασε επιτέλους η ώρα των διακοπών!

Και ποια είναι τα 3 βασικά συστατικά των καλών διακοπών; Ένας όμορφος προορισμός, η καλή οργάνωση και η παρέα των αγαπημένων σου ανθρώπων…

Και ειδικά αν είσαι μέλος του Yellow, βγαίνεις πάντα κερδισμένος, ακόμα και στις διακοπές σου, καθώς μπορείς να επωφεληθείς από:

Επώνυμους Συνεργάτες: γιατί το Yellow συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα brands, για να σου παρέχει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας, που ανταποκρίνονται σε κάθε ταξιδιωτική ανάγκη.

Όφελος σε κάθε σου συναλλαγή: Χρησιμοποιώντας για τις συναλλαγές σου κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, κερδίζεις έως x10 yellows, αν όχι και περισσότερα, όταν υπάρχει ειδική προσφορά!

Εξαργύρωση yellows: Επιλέγοντας τους Συνεργάτες του Προγράμματος για τις διακοπές σου, μπορείς να εξαργυρώσεις τα yellows που έχεις συγκεντρώσει και να μειώσεις έτσι το κόστος τους.

Δες τις προτάσεις του Yellow και γιατί οι Συνεργάτες του Προγράμματος Επιβράβευσης είναι η απάντηση σε κάθε σου ανάγκη για τις φετινές διακοπές.

#1 μετακίνηση

Ένα από τα βασικότερα ζητήματα στις διακοπές είναι να φτάσεις και να επιστρέψεις από τον προορισμό σου με άνεση και ασφάλεια, και για αυτό φροντίζουν οι Συνεργάτες του Προγράμματος. Με τη Shell να σου εξασφαλίζει ποιοτικά καύσιμα, γρήγορο έλεγχο λαδιών, αλλά και πλύσιμο, είσαι έτοιμος να πάρεις τους δρόμους και να πας σε κάθε άκρη της χώρας. Πριν ξεκινήσεις όμως, φόρτισε τον πομποδέκτη eway της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου και εξασφάλισε άνετη και γρήγορη διέλευση από όλους τους εθνικούς αυτοκινητόδρομους. Και αν χρειάζεσαι και μεταφορικό μέσο, για ενοικίαση αυτοκινήτου, το Yellow σου δίνει τις καλύτερες επιλογές ανάμεσα στα πιο αξιόπιστα ονόματα: AVIS, Budget, Car nMotion.

#2 διαμονή

Ωραίος ο προορισμός, ωραίο και το ταξίδι, αλλά για να είναι οι διακοπές σου φέτος όπως τις σχεδιάζεις όλη τη χρονιά, χρειάζεται και η αντίστοιχη διαμονή. Με περισσότερες από 28 εκατομμύρια επιλογές διαμονής σε ολόκληρο τον κόσμο το www.yellowholidays.gr, powered by Booking.com σίγουρα έχει το ιδανικό κατάλυμα για τις διακοπές σου. Aν θέλεις να απολαύσεις luxurius διακοπές με τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες, τότε τα 24 ξενοδοχεία GRECOTEL σε 12 προορισμούς είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι! Aν όμως ψάχνεις ολοκληρωμένα πακέτα διαμονής σε μοναδικές τιμές, το Ekdromi.gr είναι σίγουρη επιλογή.


#3 τουριστικές υπηρεσίες

Στο Yellow αγαπάμε τα ταξίδια και (σου) το δείχνουμε! Αν θέλεις κάποιος άλλος να αναλάβει την οργάνωση των διακοπών σου, τότε έχουμε 2 προτάσεις για εσένα:

Athens Travel Services, όπου μπορείς να βρεις πραγματικά τα πάντα: από αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία μέχρι οργανωμένα πακέτα σε εξωτερικό και εσωτερικό!

Zorpidis Travel Services, όπου σε περιμένουν μοναδικές προτάσεις οργανωμένων εκδρομών σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

 

#4 πολιτισμός & τουρισμός


Η Ελλάδα είναι μία χώρα με πλούσιο πολιτισμό απ’ άκρη σ’ άκρη και αξίζει να γνωρίσεις (ξανά) την ιστορία και την παράδοση κάθε τόπου που επισκέπτεσαι, μέσα από τα μουσεία του. Συνδύασε, λοιπόν, τις διακοπές σου με μία επίσκεψη σε ένα από τα Μουσεία του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ)… αξίζει!

#5 προστασία, περιποίηση

Τώρα, που λύσαμε τα βασικά ζητήματα των διακοπών, θα σου δώσουμε και μερικές επιπλέον προτάσεις για την καλοκαιρινή περίοδο!

 Στα Attica, Hondos Center και Sephora θα βρεις όλα τα επώνυμα brands σε καλλυντικά, είδη περιποίησης και αντηλιακά, αλλά και online στο hondoscenter.com &  pharmacy2go.gr.

Επίσης, μη ξεχάσεις να επισκεφθείς και τα καταστήματα οπτικών mati mati για να  βρεις μια μεγάλη συλλογή από γυαλιά ηλίου, που θα σου παρέχουν ομορφιά και προστασία τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού.

 

Και μην ξεχνάς, κατέβασε το Yellow app σε iOS ή Android συσκευή, εάν δεν το έχεις ήδη κάνει και βρες μοναδικές προσφορές των Συνεργατών του Yellow και εκπτωτικούς κωδικούς, για να κερδίσεις ακόμη περισσότερα!