Συνεργασία με το Athens Travel Service

Το Athens Travel Service είναι ο εξειδικευμένος φορέας στον χώρο του ταξιδιωτικού συμβούλου, που δραστηριοποιείται από το 1994 στον χώρο του σχεδιασμού, της ανάπτυξης, της ολοκλήρωσης και της υποστήριξης όλων των υπηρεσιών τουρισμού υψηλής ποιότητας. Καλύπτει όλο το φάσμα των υπηρεσιών ταξιδιών εσωτερικού και εξωτερικού: κρατήσεις αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, κρατήσεις ξενοδοχείων, οργανωμένα πακέτα διακοπών, οδικές εκδρομές, οργάνωση tailor made ταξιδιών & εκδρομών, κρουαζιέρες και ομαδικά/γαμήλια/εταιρικά ταξίδια.

Πόσα yellows κερδίζεις;
yellow yellow Πώς πραγματοποιείς κράτηση;
yelllow

Τηλεφωνικά ή με email

πραγματοποιώντας την κράτησή σου μέσω του Athens Travel Service σε οποιαδήποτε υπηρεσία ταξιδιών εσωτερικού ή εξωτερικού (εισιτήρια, ξενοδοχεία, πακέτα διακοπών κτλ)

  • τηλεφωνικά
  • - Δευτέρα έως Παρασκευή: 210 7294196-7
  • - Σάββατο: 6945 102248
  • Ωράριο εξυπηρέτησης: 09:00 - 19:00
Πώς εξαργυρώνεις yellows;
yellow tours

Τηλεφωνικά

κατά την επικοινωνία σου με το Athens Travel Service, μπορείς να ζητήσεις την εξαργύρωση του συνόλου ή μέρος των yellows που έχεις κερδίσει, τη στιγμή ολοκλήρωσης της κράτησής σου, με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.


μπορείς να εξαργυρώσεις τα yellows σου σε οποιαδήποτε υπηρεσία ταξιδιών εσωτερικού ή εξωτερικού (εισιτήρια, ξενοδοχεία, πακέτα διακοπών κτλ.) που προσφέρει το Athens Travel Service.


η εξαργύρωση αφορά μέρος ή σύνολο του ποσού της κράτησής σου, συμπεριλαμβανομένων και των επιπλέον χρεώσεων (έξοδα, φόροι αεροδρομίου κτλ.)

Υπολόγισε τώρα, πόσα χρήματα μπορείς να εξοικονομήσεις, εξαργυρώνοντας yellows!
Καταχώρηση yellows