Συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) | Yellow

Συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ)

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) είναι ένα κοινωφελές ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που υποστηρίζει τη διάσωση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας. Έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται ένα πρότυπο Δίκτυο Μουσείων στην ελληνική περιφέρεια, ενώ στην Αθήνα λειτουργεί Ιστορικό Αρχείο συνδεδεμένο με την οικονομική, τραπεζική, βιομηχανική και αγροτική ιστορία του τόπου. Επίσης, διαθέτει εξειδικευμένη Βιβλιοθήκη ανοιχτή στο κοινό, οργανώνει επιστημονικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και υλοποιεί ερευνητικά προγράμματα καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα για ποικίλες ομάδες κοινού.

Πόσα yellows κερδίζεις ;
cards

5 yellows για κάθε 1€ αγορών

στους χώρους* του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με τις χρεωστικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα
*Εξαιρείται το πωλητήριο και το κυλικείο του Μουσείου Μαστίχας στη Χίο

Πώς εξαργυρώνεις yellows;

Στα POS των χώρων* του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ)

κάνοντας τις αγορές σου στους χώρους του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, εξαργυρώνεις το σύνολο ή μέρος των yellows που έχεις κερδίσει.
*Εξαιρείται το πωλητήριο και το κυλικείο του Μουσείου Μαστίχας στη ΧίοΥπολόγισε τώρα, πόσα χρήματα μπορείς να εξοικονομήσεις, εξαργυρώνοντας yellows!
Καταχώρηση yellows
Δίκτυο συνεργαζόμενων χώρων Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ)