Κέρδισε 2πλάσια yellows σε επιλεγμένα καταστήματα Pet City!

Στα Pet City, η φροντίδα των πιστών σου φίλων είναι yellow! Απόκτησε ό,τι χρειάζεσαι για το κατοικίδιό σου και κέρδισε 2πλάσια yellows!

Από 20/02 έως και 06/03/23:

  • βρες στο χάρτη και επισκέψου ένα από τα 41 καταστήματα Pet City που συμμετέχουν στην ενέργεια,
  • διάλεξε την ιδανική τροφή, αξεσουάρ, καθώς και μοναδικές λιχουδιές & παιχνίδια για το αγαπημένο σου κατοικίδιο,
  • πραγματοποίησε τις αγορές σου με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης και κέρδισε 2πλάσια yellows!

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για σένα, που είσαι Μέλος του yellow και έλαβες το παρόν e-mail!

Όροι & προϋποθέσεις

Πού ισχύει η ενέργεια;

Αποκλειστικά στα 41 επιλεγμένα καταστήματα Pet City που συμμετέχουν στην ενέργεια.

Πότε ισχύει η ενέργεια;

Η ενέργεια ισχύει αποκλειστικά από 20/02/23 έως και 06/03/23.

Ποιους αφορά η ενέργεια;

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τα Μέλη του yellow, που θα λάβουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σχετικά με την προσφορά για αγορές στα Pet City.

Για ποιες κάρτες ισχύει η ενέργεια;

Για όλες τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Τί κερδίζεις;

Το κέρδος, για κάθε 1€ συναλλαγής με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, αντιστοιχεί σε:

  • x10 yellows με πιστωτική ή/και προπληρωμένη κάρτα.
  • x4 yellows με χρεωστική κάρτα.

Πότε θα πάρεις τα yellows της ενέργειας;

Το σύνολο των yellows θα καταχωρηθεί στον λογαριασμό του Μέλους έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Γενικοί Όροι

H συναλλαγή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός της διάρκειας της προσφοράς και το ποσό να εξοφληθεί εφάπαξ, με χρήση κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.
Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.
Η Τράπεζα Πειραιώς διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει yellows, που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας, από Μέλη, εφόσον υπάρξει υπόνοια περί δόλιας χρήσης του Προγράμματος με σκοπό τη συλλογή και εξαργύρωση μεγάλου αριθμού yellows.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την απόδοση των yellows της ενέργειας είναι τα Μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow να:

α) διατηρούν την ιδιότητα Μέλους του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας κατά τη διάρκεια της ενέργειας και την ημερομηνία απόδοσης των yellows και
β) πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, αναφορικά με τη συλλογή και εξαργύρωση yellows.